2 Φεβ 2018

Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ: Κρατήστε τα αεροπλάνα σας μακριά από τα σύνορα μας

Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ: Κρατήστε τα αεροπλάνα σας μακριά από τα σύνορα μας

Ρωσία : Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αμερικανικού Πενταγώνου, για το συμβάν που σημειώθηκε στις 29 Ιανουαρίου στην Μαύρη Θάλασσα κοντά στην Κριμαία, όταν ρωσικό μαχητικό Su-27 αναχαίτισε αμερικανικό ЕР-3Е Aries II, ότι η εμπλοκή του ρωσικού μαχητικού ήταν «επικίνδυνη», με ανακοίνωση που εξέδωσε συνιστά στις ΗΠΑ, είτε να μην πραγματοποιούν πτήσεις κοντά στα ρωσικά σύνορα ή να συμφωνήσουν σε κανόνες πτήσεων.

Στην ανακοίνωση του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αφού διαβεβαιώνει τους αμερικανούς για το ότι οι αεροδιαστημικές δυνάμεις θα συνεχίσουν να προστατεύουν τον εναέριο χώρο της Ρωσίας, προβαίνει στην ακόλουθη σύσταση:

«Αν οι αμερικανοί πιλότοι συνειδητοποιούν ότι αυτό τους προκαλεί κατάθλιψη ή φοβίες, συνιστούμε στην αμερικανική πλευρά, να σταματήσουν μελλοντικά τέτοιες πτήσεις κοντά στα ρωσικά σύνορα ή να καθίσουν στο τραπέζι των συνομιλιών και να συμφωνήσουν για τους κανόνες που θα διέπουν τις πτήσεις αυτές».

Παράλληλα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, υπενθυμίζοντας στην ανακοίνωση του, ότι σε παρόμοιους ελιγμούς προβαίνουν και τα αμερικανικά αεροσκάφη σε σχέση με τα ρωσικά αεροσκάφη που πραγματοποιούν πτήσεις στην Βαλτική, αφού διαβεβαιώνει τους αμερικανούς για το ότι παρόμοιες εμπλοκές αμερικανικών αεροσκαφών «δεν επηρεάζουν ουδόλως τα πληρώματα μας», αναφέρει ότι οι ελιγμοί αναχαίτισης του ρωσικού μαχητικού στις 29 Ιανουαρίου, ήταν κανονικοί, απολύτως νόμιμοι και εντελώς ασφαλείς.

Μάλιστα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διευκρινίσει ότι την ημέρα εκείνη το ρωσικό Su-27 εμπόδιζε το αμερικανικό αεροσκάφος να προσεγγίζει τα ρωσικά σύνορα επί 2 ώρες και 20 λεπτά, τονίζοντας, με αρκετή δόση ειρωνείας, ότι είναι αδύνατο να χαρακτηρίσει κάποιος μια τέτοιας διάρκειας πτήση ως «αναχαίτιση», ενώ το σωστό θα ήταν να ειπωθεί ότι πρόκειται για πτήση «συνοδείας».

E-Daily.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ: Κρατήστε τα αεροπλάνα σας μακριά από τα σύνορα μας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: