2 Φεβ 2018

Έκκληση στις αρχές: «Προστατεύστε το συλλαλητήριο από τους αναρχικούς» -Τι ζήτησαν οι διοργανωτές [Βίντεο]

Έκκληση στις αρχές: «Προστατεύστε το συλλαλητήριο από τους αναρχικούς» -Τι ζήτησαν οι διοργανωτές [Βίντεο]

Με έκκληση στις αρχές, να προστατεύσουν όσους βρεθούν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα, ύστερα απο τις απειλές που εκτόξευσαν μέλη του Ρουβίκωνα, ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου των διοργανωτών του συλλαλητηρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Ομιλητές του συλλαλητηρίου θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασσιμάτης καθώς και εκπρόσωποι της Ιεράς Συνόδου.

Το παρών θα δώσουν οι μητροπολίτες Σύρου, Χίου και Δράμας.
Οπως ανέφερε η συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου Νίνα Γκατζούλη, είναι δικαίωμα όλων να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό. Και η συμμετοχή πρόσθεσε θα είναι πολύ μεγάλη αφού τα πούλμαν απο την περιφέρεια θα ειναι τριπλάσια σε σχέση με την Θεσσαλονίκη.

Ο Μιχάλης Πάτσικας δήλωσε από την πλευρά του ότι το συλλαλητήριο θα στείλει ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδος, ενω πρόσθεσε οτι είναι ακομμάτιστο.

Ο Μίλτος Γκοτζαγενίδης, υπεύθνος οικονομικών της διοργάνωσης, σημείωσε οτι τα χρήματα που δαπανώνται για το συλλαλητήριο καλύπτονται από την ομογένεια και ειδικά απο τους ομογενείς των ΗΠΑ αλλά και από Μακεδόνες Έλληνες. Υπάρχουν είπε και εταιρείες που έχουν συνεισφέρει χρήματα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έκκληση στις αρχές: «Προστατεύστε το συλλαλητήριο από τους αναρχικούς» -Τι ζήτησαν οι διοργανωτές [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: