Έκκληση στις αρχές: «Προστατεύστε το συλλαλητήριο από τους αναρχικούς» -Τι ζήτησαν οι διοργανωτές [Βίντεο]
Έκκληση στις αρχές: «Προστατεύστε το συλλαλητήριο από τους αναρχικούς» -Τι ζήτησαν οι διοργανωτές [Βίντεο]

Με έκκληση στις αρχές, να προστατεύσουν όσους βρεθούν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα, ύστερα απο τις απειλές που εκτόξευσαν μέλη του Ρουβίκωνα, ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου των διοργανωτών του συλλαλητηρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Ομιλητές του συλλαλητηρίου θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασσιμάτης καθώς και εκπρόσωποι της Ιεράς Συνόδου.

Το παρών θα δώσουν οι μητροπολίτες Σύρου, Χίου και Δράμας.
Οπως ανέφερε η συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου Νίνα Γκατζούλη, είναι δικαίωμα όλων να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό. Και η συμμετοχή πρόσθεσε θα είναι πολύ μεγάλη αφού τα πούλμαν απο την περιφέρεια θα ειναι τριπλάσια σε σχέση με την Θεσσαλονίκη.

Ο Μιχάλης Πάτσικας δήλωσε από την πλευρά του ότι το συλλαλητήριο θα στείλει ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδος, ενω πρόσθεσε οτι είναι ακομμάτιστο.

Ο Μίλτος Γκοτζαγενίδης, υπεύθνος οικονομικών της διοργάνωσης, σημείωσε οτι τα χρήματα που δαπανώνται για το συλλαλητήριο καλύπτονται από την ομογένεια και ειδικά απο τους ομογενείς των ΗΠΑ αλλά και από Μακεδόνες Έλληνες. Υπάρχουν είπε και εταιρείες που έχουν συνεισφέρει χρήματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications