Οι ψευτο-έγκυρες πήγες  ξανά κατά του ηλεκτρονικού τσιγάρου με ψευτο-έρευνες δήθεν επιστημόνων!
Οι ψευτο-έγκυρες πήγες  ξανά κατά του ηλεκτρονικού τσιγάρου με ψευτο-έρευνες δήθεν επιστημόνων!

Άλλη μια προπαγάνδα που διαδίδουν οι έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης! η αρχική πηγή υποτίθεται ειναι Bloomberg(καθεστωτικά ΜΜΕ Αμερικής ) στην συνεχεία το έβαλε η kathimerini.gr με τίτλο «Ενοχοποιητική» για το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέα έρευνα επιστημόνων,tanea.gr, huffingtonpost.gr,κτλ κτλ...κάποιοι άλλοι το έκαναν ακόμα πιο τρομακτικό με τίτλο: Καρκίνος και καρδιοαγγειακές παθήσεις οι συνέπειες του ηλεκτρονικού τσιγάρου!!! οι κατά σειρά fanpage.gr και tilestwra.gr ελληνικές απομιμήσεις του Daily Mail Online και τα μυαλά στα κάγκελα! πες μου τι είδους σελίδες ειναι στην πρώτη θέση σε μια χώρα να σου πω πόσο ηλίθιος ειναι ο λαός της!

Όσοι δεν γνωρίζουν το θέμα εδώ και 2-3 χρονιά γίνεται πόλεμος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατί χάνουν πολύ κόσμο απο σχεδόν βέβαιο καρκίνο απο το τσιγάρο, με διασπορά ψευδών ειδήσεων ακόμα και ψεύτικες έρευνες, σαν κάτι γελοίους δηθεν επιστήμονες που βάζουν να λενε αυτα που θέλουν αυτοι, οπως έλεγαν για τους αεροψεκασμούς πχ, η να λένε πόσο "αθώα" ειναι εμβόλια και δεν προκαλούν τίποτα!

Το κακό μεταφρασμένο άρθρο περιεχέι ψευδή σκόπιμα(μαρκαρισμένα) και η υποτιθεμένη μελέτη μπορεί να μην έχει γίνει καν και ειναι κανονική πλύση εγκεφάλου, ένα χαρακτηριστικό αυτών τον προπαγανδών του συστήματός ειναι που στο τέλος σχεδόν πάντα βάζουν κάτι που πρέπει να κρατήσει αυτός που το διαβάζει, και ειναι ο ίδιος τρόπος γραφής που ξεχωρίζουν τα άρθρα που έχουν γράψει αριστεροί κομμουνιστές πράκτορες κτλ, όλοι αυτοι έχουν κοινά μεταξύ τους και το ίδιο χαρακτηριστικό τρόπο γραφής γεμάτο υποκρισία και ψεύδος:

Επιβαρυντικά για τις συνέπειες του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι τα πορίσματα νέας έρευνας καθώς διαπιστώνει ότι οι χρήστες του εκτίθενται σε κίνδυνο να αναπτύξουν καρδιοαγγειακές παθήσεις καθώς και καρκίνους του πνεύμονα και της ουροδόχου κύστεως.

Καίτοι προκαταρκτικά, τα συμπεράσματα της έρευνας υποδεικνύουν ότι το κάπνισμα με τις συγκεκριμένες συσκευές ίσως δεν είναι τόσο ασφαλές όσο προηγουμένως θεωρείτο.
Την έρευνα διεξήγαγαν επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU), οι οποίοι εξέθεσαν ποντίκια στον καπνό ηλεκτρονικού τσιγάρου για διάστημα 12 εβδομάδων και σε δόση και διάρκεια ανάλογες αυτών που εισπνέει ένας μέτριος καπνιστής για 10 χρόνια.

Στο τέλος του πειράματος ο καπνός προκάλεσε στον οργανισμό των ποντικιών βλάβες στο DNA των πνευμόνων, στην ουροδόχο κύστη και στην καρδιά, καθώς και μείωση των πνευμονικών πρωτεϊνών και της δυνατότητας ανάπλασης του γενετικού υλικού.
Τα στοιχεία κατατείνουν στο «σχεδόν αναμφίβολο» συμπέρασμα ότι η νικοτίνη μπορεί να μετατραπεί σε καρκινογενές στοιχείο από την ώρα που θα εισέλθει στον ανθρώπινο οργανισμό, λέει η καθηγητρια περιβαλλοντικής ιατρικής και παθολογίας στο NYU, Μουν Σονγκ Τανγκ.

«Η νικοτίνη δεν είναι τόσο αθώα όσο η συμβατική σοφία πρεσβεύει», προσθέτει.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα περί τα 18 εκατομμύρια Αμερικανών είναι καπνιστές ηλεκτρικού τσιγάρου, εκ των οποίων το 16% είναι μαθητές Λυκείου.Τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία του «ατμίσματος» έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους πάμπολλες έρευνες, τα πορίσματα των οποίων είναι, όμως, μικτά.

Το 2013 ένα πείραμα έδειξε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι εξίσου αποτελεσματικό με τη διακοπή του καπνίσματος με τα επιθέματα νικοτίνης. Άλλη έρευνα, δημοσιευθείσα τον Αύγουστο του 2017, συνέκρινε
τις καρκινικές πιθανότητες των ηλεκτρονικών τσιγάρων με τον καπνό του συμβατικού τσιγάρoυ και βρήκε ότι οι πιθανότητες ο καπνός του ηλεκτρονικού τσιγάρου να προκαλέσει καρκίνο είναι μόνο κατά 1% λιγότερες σε σχέση με αυτές του καπνού του κοινού τσιγάρου.

Πολλοί ερευνητές ανησυχούν μήπως το «άτμισμα» αποτελεί μία «εναλλακτική» λύση για να αρχίσουν το κάπνισμα οι νέοι άνθρωποι «Δεν θα συνιστούσα το άτμισμα σε μη καπνιστές», λέει η Τανγκ, επικεφαλής ερευνήτρια του NYU. «Μη θεωρείτε ότι άτμισμα είναι αβλαβές Όσον αφορά για όσους καπνιστές σκέφτονται να μεταπηδήσουν στο ηλεκτρονικό η ίδια εμφανίζεται διστακτική: «Δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο είναι πιο επιβλαβές».

ΤΕΛΟΣ! μπορείτε να δείτε τα αρχικά στα ενεργά λίνκ πιο πάνω, δεν αξίζει καν να ασχοληθείς με αυτη την προπαγάνδα, μονο ένα: "ο καπνός προκάλεσε στον οργανισμό των ποντικιών βλάβες στο DNA" δεν βγάζει καπνό αλλα ατμό! και εκεί που λέει "βλάβες στο DNA" οι πνεύμονες ειναι προτιμότερο να εισπνέουν σε δροσερό περιβάλλον με υγρασία πάρα σε ξυρό ! "βλάβες στο DNA" λένε υποκριτικά έτσι αόριστα τους έπιασε ο πόνος να σώσουν τον κόσμο απο το κακό ατμίσμα, αλλα δεν έχουν ίδιο μένος για άλλα που προκαλούν στα αλήθεια βλάβες στο DNA.

Όλες οι δηθεν "έρευνες" που αναφέρει ειναι κατά παραγγελιά με μονο στόχο να βρουν κάτι κατά του «άτμισματος»! και αφού δεν έχουν βρει τοσο καιρό, και έχει αποδειχθεί έως και 95% λιγότερο βλαβερό το άτμισμα από το κάπνισμα, έβαλαν φόρους και εφαρμόζουν την γνωστή τακτική των κομμουνιστών: χλευασμό προπαγάνδα, διασπορά ψευδών ειδήσεων! και υπάρχουν άτομα που πιστεύουν αυτούς τους κήρυκες του ψεύδους και τους στηρίζουν!! μέχρι και μέσα στην ατμιστική κοινότητα έχουν βάλει δικό τους κομμουνιστή, σαν τους terminator φαινομενικά άνθρωποι που έστελναν να εισχωρήσουν μέσα σε ανθρώπινες κοινότητες(το έπιασες το υπονοούμενο?).

Οι κομμουνιστές λειτουργούν ως πράκτορες του συστήματος εκ φύσεως δούρειοι ίπποι, έχουν την τάση να τα κάνουν όλα μπάχαλο οπού υπάρχουν και σπέρνουν διχόνοια, να παίρνουν με το μέρος τους όσους πιο πολλούς αφελείς μπορούν να κοροϊδέψουν και δημιουργούν κλίκες, και πότε δεν ενεργεί ένας μόνος του, συνήθως έχουν μια αγέλη κομμουνιστών (έχουν ίδια λογική και ψυχολογία με αυτη των λύκων) έτοιμη να τους υποστηρίξει απο πίσω, ως άτομα ειναι άχρηστοι σε όλα(γιαυτό ούτε ένας εφευρέτης ιστορικά), πως θα τους αναγνωρίστε? πολύ εύκολο, εκτός τον ζωώδες χαρακτήρα τους χωρίς ίχνος λογικής και αρετής, αρέσκονται να λένε για "ναζι φασίστες" μόνιμος χωρίς επιχειρήματα, και υπέρ οτι λέει το σύστημα λες και και έχουν περάσει όλοι απο μια μασονική λέσχη πριν καν γεννηθούν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications