12 Φεβ 2018

Σύζυγος Κύπριου πολιτικού για Φουρέιρα:«Να εκπροσωπήσει τη χώρα της την Αλβανία» [Βίντεο]

Σύζυγος Κύπριου πολιτικού για Φουρέιρα:«Να εκπροσωπήσει τη χώρα της την Αλβανία» [Βίντεο]

Άρχισαν τα όργανα για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα. Η σύζυγος του αρχηγού του εθνικιστικού κόμματος ΕΛΑΜ της Κύπρου, Εύα Ντίβα μίλησε για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα.

«Επειδή είναι από Αλβανία θα ήταν καλύτερο να αντιπροσωπεύσει την Αλβανία. Την αγαπάω πάρα πολύ. Αλλά θα ήταν καλύτερο να εκπροσωπήσει τη χώρα της φέτος στην Eurovision», δήλωσε στο Mega one αλλά τις ίδιες δηλώσεις έκανε και τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»:

«Θα ήταν καλύτερο να βάλουμε έναν Κύπριο αλλά δεν αποφάσισε κόσμος, το αποφάσισε το ΡΙΚ. Δεν αφήσανε τον κόσμο να επιλέξει.»

Δείτε το βίντεο

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Σύζυγος Κύπριου πολιτικού για Φουρέιρα:«Να εκπροσωπήσει τη χώρα της την Αλβανία» [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΒΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΑ ΠΟΣΑΕΧΕΙΣΕΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΛΕΝΤΕ ΤΑΔΟΝΤΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΡΙΚ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΛΙΡΗ ΚΟΤΤΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΚΥΠΡΙΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΦΩΝΑΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΠΙΟΥΣ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΡΙΚ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΕΝΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΦΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: