7 Φεβ 2018

Απαγορεύτηκε η χρήση του κόκκινου χρώματος στο Εψιλον!

Απαγορεύτηκε η χρήση του κόκκινου χρώματος στο Εψιλον!

Η αλλαγή του λογότυπου του τηλεοπτικού σταθμού Εψιλον και η αντικατάσταση του από ένα νέο πολύ πιο καλόγουστο στις αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού…

Συνοδεύθηκε από την εντολή να εξαφανιστεί από το σταθμό οτιδήποτε σε κόκκινο χρώμα!

Ξαφνικά και με έναν απόλυτο τρόπο το κόκκινο χρώμα έγινε κόκκινο πανί για το κανάλι!

Έτσι λοιπόν καθετί κόκκινο στις εγκαταστάσεις του σταθμού ή στην εικόνα που φθάνει στον τηλεθεατή, από τα ρούχα των παρουσιαστών και των ρεπόρτερ, τα σκηνικά και τους τοίχους, εξαφανίστηκαν ή βάφτηκαν!

Για παράδειγμα βάφτηκαν τοίχοι που ήταν σε κόκκινο χρώμα, εντός και εκτός κτιρίου, άλλαξαν σκηνικά, εξαφανίστηκαν ασήμαντες κόκκινες λεπτομέρειες από το στούντιο των ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς επίσης και οτιδήποτε κόκκινο σε ρούχο ή άλλο αντικείμενο!

enimerosi24.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απαγορεύτηκε η χρήση του κόκκινου χρώματος στο Εψιλον!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: