ΣΟΚ !! Οι ναζι θέλουν να κατακτήσουν τους  Έλληνες! Εμείς φταίμε που κατεβάσαμε τους Γότθους από τα δένδρα
ΣΟΚ! Οι ναζι ξανα κανουν εισβολή στην Ελλάδα να κατακτήσουν τους  Έλληνες!!

Ο τίτλος ειναι ειρωνικός καθώς επι χρονιά κάνουν τέτοια προπαγάνδα αποκρύπτοντας μονίμους τους αληθινούς υπευθύνους της δυστυχίας και της Γερμανίας και της Ελλάδας, αν δεν το ξέρετε ειναι οι ίδιοι.
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τέτοια χαζομάρα στο ίντερνετ, απο την μια διάφοροι υπέρ-νεοέλληνες! και απο την άλλοι οι κήρυκες τους ψεύδους και προπαγανδιστές αριστεροι κομμουνιστές κτλ! και στην μέση αυτοι που βάζουν οτι βρουν χωρίς ίχνος αντίληψης

Αυτοί που έφεραν την τεχνολογική επανασταση μετά τον μεσαίωνα σε τόσους τομείς και ηταν 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους και ηξεραν πιο πολλά απο όσα ξερουν σημερα οι "επιστήμονες" του κατεστημένου, έμαθαν απο τους Έλληνες να τρώνε φαγητό και οχι βελανιδιά και κατέβηκαν απο τα δεντρά χάριν τους Έλληνες! και έκλεψαν την σβάστικα απο τους Έλληνες!όταν την είχαν παντού απο Ρωσία μέχρι την Ινδία και Αμερική! όλα αυτα σύμφωνα με την αριστερή προπαγάνδα που μόνιμος σπέρνει διχόνοια,οι εδω αριστεροι λένε οι Γερμανοί τα κάνουν όλα, και οι αριστεροι στην Γερμανία ίδιοι με αυτούς εδώ λένε οι τεμπέληδες Έλληνες! κανένας γνήσιος Γερμανός δεν θα λέει τέτοιες αρλούμπες! γράφει ο άλλος που μάλλον δεν ξέρει οτι όλα τα μεγάλα γερμανικά ΜΜΕ ειναι αριστερά και του συστήματος όπως και εδώ :

Εμείς φταίμε που κατεβάσαμε τους Γότθους από τα δένδρα.

Οι Γερμανοί εταίροι μέσω του Der Spiegel προκαλούν και πάλι τα εκατομμύρια των Ελλήνων παντού στην οικουμένη, παρουσιάζοντας αλυτρωτικό χάρτη των Σκοπίων και δηλώσεις ενός ανιστόρητου «ειδικού καθηγητή», ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες …αλλά Βάρβαροι.

Η Γερμανία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την επίλυση εδώ και τώρα του Σκοπιανού με ορίζοντα υποχρεωτικού διαμελισμού της Ελλάδας τα επόμενα 10 έτη για την έξοδο της μέσω του Αξιού στο Αιγαίο.. Ας δούμε τι αναφέρουν.
Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει ότι εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας αποτελώντας μια κίνηση που μόνο προβλήματα θα επιφέρει στην περιοχή.

Κύρια αφορμή ο θυμός των Ελλήνων για την αιώνια διαφωνία του ονόματος με την «Μακεδονία».
Ο Γερμανός ανιστόρητος Stefan Troebst εξηγεί γιατί η σύγκρουση αυτή είναι τόσο επικίνδυνη.
Σήμερα , εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θέλουν να επιδείξουν την αντίθεση τους προς την ελληνική κυβέρνηση.
Αντιτίθενται στο γεγονός ότι ο βόρειος γείτονας τους η «Μακεδονία» χρησιμοποιεί αυτήν την ονομασία ως μέρος ενός διεθνούς αναγνωρισμένου κρατικού ονόματος.

Διότι αυτό συνεπάγεται, βάσει επιχειρήματος εδαφικές διεκδικήσεις στη βόρεια ελληνική περιφέρεια της Μακεδονίας, Η διαφωνία του ονόματος μεταξύ της Ελλάδος και των Σκοπίων είναι κάτι περισσότερο παλαιά και κρατάει ένα τέταρτο του αιώνα , ενώ εμπεριέχει σοβαρές συνέπειες.

Η «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» (ΠΓΔΜ), όπως είναι η προσωρινή διεθνή ονομασία δεν μπορεί να ξεκινήσει καν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ λόγω του ελληνικού βέτο . Η Ελλάδα έχει ασκήσει επίσης βέτο και σε μια συνεδρίαση του ΝΑΤΟ για την πΓΔΜ το 2008 στο Βουκουρέστι.
Τώρα όμως έχουμε μια κινητικότητα με την νέα σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του Αλέξη Τσίπρα, που αναζητούν μια λύση.

Αλλά αυτό προκαλεί τους Έλληνες εθνικιστές ( όπως ονομάζει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν δέχονται την σύνθετη ονομασία) . Η αγανάκτηση με το συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα αυξάνεται, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό .Από ixnos.blogspot.gr

Σχόλιο σχετικά με αυτη την φώτο: Ναι υπάρχει μυστική συνωμοσία και πίσω από τους σιωνιστές τραπεζίτες κρύβετε ο Χίτλερ που πήγε στην Βραζιλία μετά τον πόλεμο και θέλει να καταστρέψει τους ορθόδοξους χριστιανούς έλληνες επειδή είναι πολύ έξυπνοι!!!

Το οτι χάριν των Γερμανών φιλελλήνων υπάρχει Ελλάδα σήμερα δεν το ξέρουν!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! Τουρκιά θα ηταν αν δεν βοηθούσαν να γίνει η επανάσταση το 1821!(φιλελλήνων έως το 1945 που κατακτήθηκε απο την μασονία ) ο Γερμανός Όθωνας, ήταν Βαυαρός πρίγκιπας του Οίκου των Βίττελσμπαχ που έγινε ο πρώτος βασιλιάς του σύγχρονου ελληνικού κράτους μετά την τουρκοκρατία που έφερε τον τίτλο «Βασιλιάς της Ελλάδας» Τα μέλη της Αντιβασιλείας έλαβαν αποφάσεις και εξέδωσαν διατάγματα σύμφωνα με τα οποία:
Ιδρύθηκαν δημοτικά σχολεία σε όλους τους δήμους με υποχρεωτική φοίτηση για παιδιά άνω των 6 ετών (4ετής φοίτηση)
Ιδρύθηκαν Ελληνικά σχολεία σε όλες τις επαρχίες (3ετής φοίτηση). Σε αυτά γίνονταν δεκτοί, μετά από εξετάσεις, οι απόφοιτοι της Δ΄ τάξης του Δημοτικού.
Ιδρύθηκαν γυμνάσια στην έδρα κάθε νομού (4ετής φοίτηση).
Έτσι το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα οργανώθηκε πάνω στα πρότυπα του αντίστοιχου βαυαρικού, λοιπόν ποιοι έμαθαν ποιους? η σάρα και η μάρα ηταν τοτε εδώ απο Μογγόλους έως άραβες (οι προγονοί κομμουνιστών)! ούτε ελληνικά δεν μιλούσαν .

Έχει κάνεις τα κότσια να πάει στην Κρήτη και να κάνει ανάλυση DNA στους τάφους Γερμανών που σφαγιάστηκαν απο τους Αραβο -κρητικούς στην πλειοψηφία τους να γελάσουμε? η αυτα ειναι αβαβα απαγορευμένα? μην χαλάσει το μασονικό δόγμα οτι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι και Ούννοι?ενώ ηταν καυκάσιοι και μάλιστα οι πιο καθαροί της Ευρώπης? γιαυτό ηταν κλάσης ανώτεροι και τους θεωρούσαν ως το πιο έξυπνο λαό οι Οβριοί που έπρεπε να τον καταστρέψουν!!...Το ανθρωπόμορφο κτήνος Ουίνστον Τσώρτσιλ το 1936 είχε δηλώσει «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί», ο άλλος λέει σπουδαίος Έλληνας γενετιστής έκανε "μελέτη" στο εξωτερικό και την δημοσίευσε: Απόγονοι των αρχαίων Μινωιτών οι σύγχρονοι Έλληνες! καθαροί Έλληνες! και η δήθεν μελέτη δεν αφορούσε πραγματικές αναλύσεις αλλα παρατηρήσεις αγγείων και ζωγραφιών των Μινωιτών! και η πλάκα? οι μινωίτες δεν ήσαν Έλληνες, δεν μιλούσαν ελληνικά, η γραφή τους δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί. Περί το 1400 π.Χ κατακτώνται από τους Έλληνες Αχαιούς, περιορίζονται στην ανατολική Κρήτη και συνεχίζουν να μιλούν, όπως λέει ο Ηρόδοτος, ακόμη την ξενική τους γλώσσα.

Παρατηρήστε πως ειναι οι μουσουλμάνες στην πλειοψηφία 1.50 ύψος και στο σώμα(τύπου αχλάδι)για να καταλάβετε τι καταγωγή έχουν οι κόντες στην Ελλαδα στην πλειοψηφία τους χωρίς καν να έχετε σπουδάσει τίποτα και να έχετε τίτλους(έτσι και αλλιώς τα πανεπιστήμια διδάσκουν μασονικά παραμυθία )!πέρα απο άλλα στοιχειά που δεν θα αναφέρω!οι αρχαίοι Έλληνες ΚΑΥΚΑΣΙΟΙ το τονίζω! ήσαν ψηλοί άνω του 1.70 και δεν περιοριζόταν στο ελληνικό έδαφος!χωρίς καν σπουδές γενετικής ξέρω πιο πολλά απο αυτα τα παρτάλια που ακολουθούν μασονική γραμμή! με ένα συνδυασμό διαθεσίμων στοιχείων ακόμα και απο το κατεστημένο!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications