7 Φεβ 2018

Οι ευτυχισμένες μέρες τελείωσαν και τα 40 χρόνια περιπλάνησης στην Ευρώπη έχουν περάσει ήδη! αρχίζει νέος κύκλος δυστυχίας!

Ace of Base - Happy Nation- Ευτυχισμένο Έθνος! Όταν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν και ονειρεύονται τον τέλειο άνθρωπο. Για τον λαό για το καλό!! Για την ανθρωπότητα, την αδελφότητα. Ο άνθρωπος θα πεθάνει αλλά όχι οι ιδέες του ! μερικά μονο απο το τραγούδι Ace of Base album "The Sign"/"Happy Nation" - © 1993.

Οι Ace of Base ηταν ένα ποπ συγκρότημα από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Αποτελείται από τα αδέρφια Malin, Jenny και Jonas Berggren και τον Ulf Ekberg. Το συγκρότημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως κουαρτέτο τη δεκαετία του 90 και σημείωσε πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις σε άλμπουμ και singles παγκοσμίως.

Αυτή την στιγμή η Σουηδία(και όλη η Ευρώπη) μαστίζεται απο ορδές λαθρο που κουβαλούν οι αληθινοί ρατσιστές αριστεροί κομμουνιστές, που έβλεπαν γυναίκες σαν την Malin και την κατασπάραζαν ως άγρια θηρία αφού πρώτα τις βίαζαν, όταν εισέβαλαν ορδές απο δαύτους στην ναζιστική Γερμανία ισοπεδώνοντας τα πάντα στο περάσματα τους ως μογγολοκομμουνιστες που ειναι!

ΜΕΤΑ την απελευθέρωσή του από την Αίγυπτο, ο "λαός του θεού" περιπλανήθηκε 40 χρόνια στην έρημο του Σινά , πριν εισβάλει στην Ιεριχώ και εφαρμόσει την γνωστή τακτική του που έχουν και οι κομμουνιστές :σφαγές, ακρότητες, εθνοκαθάρσεις !!!

Παλαιά Διαθήκη: ο ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ του Ναυή (και του Γιαχβέ) διέταξε την μεθοδική εξόντωση όλων των ζωντανών όντων!! Από άνδρες μέχρι γυναίκες, από τον νεαρότερο μέχρι τον γηραιότερο, από μοσχάρια μέχρι γαϊδούρια και άλογα... μία από τις μαζικότερες και σκληρότερες μαζικές δολοφονίες στην Ιεριχώ ηταν η αρχή της "κατάρας" που εξαπλώθηκε στην Γη! η τελευταία μεγάλη σφαγή ηταν το 1945 στην Γερμανία .

Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ιουδαϊσμού και πρέπει να επιδιωχθεί με θανάσιμο μίσος. Στόχος μας είναι, επομένως, μια ανελέητη εκστρατεία εναντίον όλων των Γερμανών, μια πλήρης καταστροφή αυτού του έθνους και οικονομικό αποκλεισμό ενάντια σε κάθε Γερμανού, τις συζύγους και τα παιδιά τους. " Kulischer Οκτ 1937 -
"... Οι μόνοι κάλοι Γερμανοί είναι οι νεκροί Γερμανοί,ριχτέ βροχή απο βόμβες στην Γερμανία ". Ο Εβραίος Vansittart,σχεδιαστής της αποστολής μίσους ρατσιστικού βομβαρδισμού και ολοκαυτωμάτων Γερμανικών πόλεων.
"... - την επιχείρηση "Σόδομα" την έχετε ακούσει δηλαδή το ολοκαύτωμα της Δρέσδη και οχι μονο?

Από το 1945 έχουν περάσει οχι 40 χρονιά αλλα σχεδόν 80 που πολλαπλασιάζονται! ξεχάστε τις χαρούμενες μέρες της αθωότητας και απο σειρές τύπου μικρο σπίτι στο λιβάδι πήγαμε σε μασονικές προπαγανδες και τοποθέτηση μαύρων παντού στυγνή πλύση εγκεφάλου ,και αριστερά κόμματα σε όλη την Ευρώπη,αρχίζει νέος κύκλος δυστυχίας! μια σατανική δύναμη έχει καταλάβει τον πλανήτη όπως έλεγε και ο Χίτλερ. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι ευτυχισμένες μέρες τελείωσαν και τα 40 χρόνια περιπλάνησης στην Ευρώπη έχουν περάσει ήδη! αρχίζει νέος κύκλος δυστυχίας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: