WiFi Slax: Ένα Linux φτιαγμένο για Hacking Wireless!
WiFi Slax: Ένα Linux φτιαγμένο για Hacking Wireless!

Το ακόλουθο άρθρο είναι για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! H σελίδας μας δεν αναλαμβάνει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για τυχόν παράνομες πράξεις!

To WifiSlax, είναι μια μικρή διανομή, εργαλείο η οποία στηρίζεται στο Slackware, ειδικά σχεδιασμένη για να σπάσει ασύρματα δίκτυα, είτε για να ελέγξετε την ασφάλειά τους.

Μπορεί να τρέξει ως ένα live CD ή να εγκατασταθεί στον φορητό υπολογιστή σας, αποθηκεύοντας και τις προσωπικές σας ρυθμίσεις. Σιγουρευτείτε κατά την πρώτη εκκίνηση του CD, να επιλέξετε:English Menu

Το WifiSlax έρχεται με το KDE, με ένα προσαρμοσμένο eye candy γραφικό περιβάλλον, καθώς και με το XFCE, επίσης διασκευασμένο, για υπολογιστές χαμηλότερων πόρων, ενώ φυσικά, έχει και επιλογή για χρήση μόνο μέσω γραμμής εντολών, για τους πιο έμπειρους.

Ακόμα στα χαρακτηριστικά του διαθέτει και το Physical Address Extension, αν έχετε υπολογιστή με περισσότερα από 4GB μνήμης RAM, αυξάνοντας τις επιδόσεις

Το δε μέγεθος της διανομής, είναι μόλις 650MB, ενώ από τον διαχειριστή πακέτων της διανομής, μπορείτε να κατεβάσετε έξτρα λογισμικό της αρεσκείας σας.
Αν το μόνο που θέλετε είναι να δείτε την ασφάλεια ενός δίκτυο WPA έχετε όλα όσα χρειάζεστε ήδη εγκαταστημένα στο WifiSlax και έτοιμα προς χρήση. Για να σπάσετε δίκτυα WPA θα βρείτε το WPA GPU cracking για επιθέσεις brute force passwords, packet sniffer Wireshark, καθώς και τα middle attack πακέτα AirSSL και Yamas.

Αν και το BackTrack 5 R3 που το αντικατέστησε το kali linux ειναι πιο "ελεγχόμενο" για τους γνώστες, με πολλά εργαλεία εκτός Hacking Wireless, και του βάζεις ότι εργαλείο θέλεις...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications