24 Ιαν 2018

Επίθεση των Anonymous στους servers της ΕΡΤ για την στάση της στο συλλαλητήριο

Επίθεση των Anonymous στους servers της ΕΡΤ για την στάση της στο συλλαλητήριο

Επίθεση στους servers της ΕΡΤ ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν οι Anonymous με μηνύματα που ανήρτησαν στο Facebook... Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησαν για κάποια ώρα κατάφεραν, μάλιστα, να «ρίξουν» την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι κατάφεραν επίσης να «βάλουν χέρι» στις 16 βάσεις δεδομένων της ΕΡΤ υποκλέπτοντας δεδομένα 60 gigabytes.

Οι χάκερς άντλησαν ψηφιακά δεδομένα 60GB τα οποία όπως ενημέρωναν κύκλοι της ΕΡΤ.. ήταν «άχρηστο υλικό, κυρίως διαγραμμένα αρχεία», «γι' αυτό το λόγο η εταιρεία αξιολόγησε την επιθετική ενέργεια ελάσσονος σημασία και έκρινε ότι δεν χρειαζόταν κάποιου είδους ενημέρωση του κοινού».

Εξάλλου, η ΕΡΤ έχει θωρακίσει την βάση δεδομένων της με υπερσύγχρονες ασφαλιστικές δικλείδες, σημείωναν οι ίδιοι κύκλοι.

Η λέξη «PayBack» που χρησιμοποίησαν έκανε πολλούς από τους χρήστες που σχολίασαν τις αναρτήσεις τους να μιλούν για «απάντηση» στο ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Επίθεση των Anonymous στους servers της ΕΡΤ για την στάση της στο συλλαλητήριο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: