24 Ιαν 2018

Άνθρωποι κατέστρεψαν κεραίες του HAARP στην Βραζιλία άκρα σιγή απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ VIDEO

Άνθρωποι κατέστρεψαν κεραίες  του HAARP στην Βραζιλία  VIDEO

Μονό για "θεωρίες συνωμοσίας" ξέρουν να λένε ,οπως έχουν βαφτίσει αλήθειες που βγαίνουν στο φως, για να χλευάζει ο κάθε ανεγκέφαλος η αλλιώς γκογίμ, η γκοΐμ στην γλωσσά τους κανονικές συνωμοσίες!και αυτα που δεν μπορεί να κατανοήσει η δεν ξέρει, αλήθεια γιατί τα διεθνή ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια γραμμή και λένε τα ίδια? το αν ηταν κεραίες του HAARP η σταθμός υψηλής τάσης ειναι αδιευκρίνιστο.

Μήπως είδατε σε καμιά "έγκυρη πηγή" κανένα αφυπνιστικό άρθρο πότε? μήπως έχει γράψει κανένας τους αληθινούς υπευθύνους πίσω απο τα δεινά του κόσμου αντί να να αναφέρονται στις μαριονέτες τους ως τους μονούς υπευθύνους? αν δείτε όλες οι ιστοσελίδες του συστήματος έχουν ίδια γραμμή , και βάζουν τις ίδιες ηλιθιότητες τύπου Daily Mail Online! κατα τα αλλα το παίζουν προοδευτικοί οι σκοταδιστές αριστεροί που πάνε τον κόσμο πίσω και ρίχνουν το επίπεδο σε ζωώδες σε όλους τους τομείς! άσε που έχουν υλιστική αντίληψη στα πρότυπα του κομμουνισμού! η πρόοδος και η τεχνολογία ιστορικά ήρθε απο μη κομμουνιστές, ενημερωτικά αυτο .

Ένα βίντεο κανει το γύρο του κόσμου αρχικά απο το FACEBOOK με χιλιαδες κοινοποιήσεις απο τα τέλη του 2017,με τίτλο PEOPLE DESTROYED HAARP ANTENNAS IN BRAZIL.!διακρίνονται οι μετασχηματιστές ανά 2 κολόνες δεν φαίνεται να ειναι κάποιος υποσταθμός τύπου ΔΕΗ, δεν θα είχαν λόγο εξάλλου να το καταστρέψουν , και αν ηταν σταθμός υψηλής τάσης για πιο λόγο το καταστρέφουν? και γιατί το απόκρυψαν τα ΜΜΕ? και στην Ελλάδα δεν είδαμε καμιά αναφορά στο περιστατικό, στο ίντερνετ διότι τηλεόραση δεν βλέπουμε, μήπως ειναι και αυτο "θεωρίες συνωμοσίας" και λοιπές μασονικές ταμπέλες,και δεν αξίζει καν να το αναφέρουν αυτές οι έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου? ίσως! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άνθρωποι κατέστρεψαν κεραίες του HAARP στην Βραζιλία άκρα σιγή απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: