Τι έκρυβαν τα στικάκια που είχε η Δώρα στην τσάντα της και ο υπολογιστής από την εφορία και της στοίχησαν την ζωή?  [Βίντεο]
Τι έκρυβαν τα στικάκια που είχε η Δώρα στην τσάντα της και ο υπολογιστής από την εφορία και της στοίχησαν την ζωή?[Βίντεο]

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, της εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο, δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Star και την εκπομπή «Αλήθειας με τη Ζήνα», πως δεν προκύπτει εμπλοκή της ιδιότητας της άτυχης Δώρας ως εφοριακού στην υπόθεση.

Όπως εξήγησε ο κ. Λύτρας, η αστυνομία έχει κάνει έρευνα, αλλά μπορεί να μην έχει γίνει η σωστή έρευνα ή να υπολείπονται κάποια στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν κάπου αλλού. Ο κ. Λύτρας προσέθεσε πως επειδή υπάρχουν κάποιες αναφορές της κοπέλας προς την οικογένειά της-και συγκεκριμένα προς τον πατέρα της- πως φοβόταν για τη ζωή της λόγω υποθέσεων στη δουλειά της, πρέπει να ερευνηθεί κάθε ενδεχόμενο.

Ο κ. Λύτρας ξεκαθάρισε, πάντως, πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής μάρτυρας ή άνθρωπος από τη δουλειά της που να υποστηρίζει ότι ασχολούνταν με πολύ σοβαρές υποθέσεις ή ότι απειλούνταν η ζωή της.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications