30 Ιαν 2018

Τι έκρυβαν τα στικάκια που είχε η Δώρα στην τσάντα της και ο υπολογιστής από την εφορία και της στοίχησαν την ζωή? [Βίντεο]

Τι έκρυβαν τα στικάκια που είχε η Δώρα στην τσάντα της και ο υπολογιστής από την εφορία και της στοίχησαν την ζωή?[Βίντεο]

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, της εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο, δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Star και την εκπομπή «Αλήθειας με τη Ζήνα», πως δεν προκύπτει εμπλοκή της ιδιότητας της άτυχης Δώρας ως εφοριακού στην υπόθεση.

Όπως εξήγησε ο κ. Λύτρας, η αστυνομία έχει κάνει έρευνα, αλλά μπορεί να μην έχει γίνει η σωστή έρευνα ή να υπολείπονται κάποια στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν κάπου αλλού. Ο κ. Λύτρας προσέθεσε πως επειδή υπάρχουν κάποιες αναφορές της κοπέλας προς την οικογένειά της-και συγκεκριμένα προς τον πατέρα της- πως φοβόταν για τη ζωή της λόγω υποθέσεων στη δουλειά της, πρέπει να ερευνηθεί κάθε ενδεχόμενο.

Ο κ. Λύτρας ξεκαθάρισε, πάντως, πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής μάρτυρας ή άνθρωπος από τη δουλειά της που να υποστηρίζει ότι ασχολούνταν με πολύ σοβαρές υποθέσεις ή ότι απειλούνταν η ζωή της.

Δείτε το βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι έκρυβαν τα στικάκια που είχε η Δώρα στην τσάντα της και ο υπολογιστής από την εφορία και της στοίχησαν την ζωή? [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: