30 Ιαν 2018

Φαρ Ουέστ: Νέοι πυροβολισμοί στο Ζεφύρι.. Αγοράκι τριών ετών έχασε το μάτι του!(θα του δώσουν αποζημίωση?)[Βίντεο]

Φαρ Ουέστ: Νέοι πυροβολισμοί στο Ζεφύρι.. Αγοράκι τριών ετών έχασε το μάτι του!(θα του δώσουν αποζημίωση?)[Βίντεο]

Σοβαρό τραυματισμό στο μάτι ενός τρίχρονου αγοριού προκάλεσαν πυροβολισμοί στο Ζεφύρι, σύμφωνα με καταγγελία οικογένειας. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η οικογένεια, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με τον τρίχρονο Ταξιάρχη να τραυματίζεται στο μάτι και να διακομίζεται στο νοσοκομείο «Παίδων».

Κομμουνιστές ειναι οι γονείς του? αν όχι δεν έχει αποζημίωση απο τους ηθικούς αυτουργούς ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ! .

Ο τρίχρονος υποβλήθηκε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, αλλά δυστυχώς έχασε το 90% της όρασης του στο ένα μάτι. Μάλιστα, ενέχει ο κίνδυνος να χάσει την όρασή του και στο άλλο μάτι εξαιτίας μολύνσεως.

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού σε εκπομπή του «E-TV»:

«Μας είπαν οι γιατροί ότι πλέον δεν μπορεί να δει από το ένα μάτι και φοβούνται για κάποια μόλυνση. Έπαιζα μπάλα με τα δύο παιδιά μου. Και άκουσα ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Βγήκα και του έκανα σήμα να πάει πιο σιγά. Με έβριζε, μου είπε “θα δεις τι θα πάθεις σε μία ώρα…Πέρασε η ώρα. Είχα ξεχάσει το περιστατικό.

Ξαφνικά ακούμε φωνές. Βλέπω από το παράθυρο τέσσερα άτομα να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και να πυροβολούν μέσα στο σπίτι μου…».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φαρ Ουέστ: Νέοι πυροβολισμοί στο Ζεφύρι.. Αγοράκι τριών ετών έχασε το μάτι του!(θα του δώσουν αποζημίωση?)[Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: