Σοκάρει η άγρια δολοφονία μοντέλου στις ΗΠΑ -Βρέθηκε τεμαχισμένη και αποκεφαλισμένη μέσα σε πορτμπαγκάζ
Σοκάρει η άγρια δολοφονία μοντέλου στις ΗΠΑ -Βρέθηκε τεμαχισμένη και αποκεφαλισμένη μέσα σε πορτμπαγκάζ

Σοκάρει η ασύλληπτη δολοφονία ενός 28χρονου μοντέλου στις ΗΠΑ, το πτώμα της οποίας βρέθηκε διαμελισμένο και αποκεφαλισμό μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Πρόκειται για την 28χρονη Σάρα Ζγκουλ, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο και ως ηθοποιός, ενώ μάλιστα ήταν και μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Το κακοποιημένο πτώμα της βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ μίας BMW και συγκεκριμένα ήταν μέσα σε δύo βαλίτσες, ενώ μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν συλλάβει έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν και για άλλα εγκλήματα.

Ο άνδρας ονομάζεται Τζέρι Τζόνσον, είναι πρώην κατάδικος για υποθέσεις ναρκωτικών και σύμφωνα με την Daily Mail την στιγμή που οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, ο ίδιος προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του κόβοντας τον λαιμό και τις φλέβες των καρπών του.

H οικογένεια του άτυχου μοντέλου, το οποίο κατάγεται από την Ιορδανία μίλησε στις κάμερες λέγοντας πως απ΄ότι γνώριζε η Σάρα δεν είχε επαφές με κακοποιούς στις ΗΠΑ. Ωστόσο αυτό που εξετάζεται τώρα είναι η σχέση της με τον συλληφθέντα, καθώς οι δύο ήταν γείτονες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications