31 Ιαν 2018

Nέα Πρόστιμα – «Φωτιά» Για Ανασφάλιστα Οχήματα – Άλλα δεν δίνουν πίσω ούτε ένα ευρώ ειδικά σε αυτούς που δεν είχαν πότε ούτε ένα τροχαίο!

Nέα Πρόστιμα – «Φωτιά» Για Ανασφάλιστα Οχήματα – Άλλα δεν δίνουν πίσω ούτε ένα ευρώ ειδικά σε αυτούς που δεν είχαν πότε ούτε ένα τροχαίο!

Άλλη μια απάτη που έχει καθιερωθεί και έχει γίνει κάνονας και δεδομένο! χωρίς κανένας να σκεφτεί το αυτονόητο, θα πει κάποιον νοήμον οτι δεν έχουν σκεφτεί αλλα θα σκεφτούν αυτο: απο που και ως που να δίνεις λεφτά για ασφάλεια αυτοκίνητου κτλ εφόρου ζωής χωρίς να σου δίνει πίσω πότε έστω ένα μέρος απο αυτά που έχεις δώσει επι χρονιά??

Το άλλο γελοίο: ασφάλεια ανάλογα τα κυβικά ! δηλαδή ανάλογα τα κυβικά θα γίνει ζημιά σε ένα τροχαίο? μετρήστε ποσά λεφτά δίνει κάποιος για ένα αυτοκίνητο για 40-50 χρονιά, που δεν θα πάρει πότε πίσω ακόμα και αν δεν έχει εμπλακεί σε κανένα τροχαίο, που και πάλι δίνουν ψίχουλα σε σχέση με αυτά που εισπράττουν απο χιλιάδες αυτοκίνητα και μηχανές.

Ένα άλλο γελοίο σχετικά με τα αυτοκίνητα : Πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας αλλα και διόδια μαζί! τραγικό?,άτομο πλήρωσε τέλη κυκλοφορίας για 4-5 χρονιά όταν ηταν στο γκαράζ το αυτοκίνητο γιατί ηταν στο εξωτερικό,να είχε καταθέσει πινακίδες θα πει κάποιος "έξυπνος", μονο η σκόπιμη γραφειοκρατία τους αρκεί για να μην καταθέσεις πινακίδες και μετα ξανα γραφειοκρατία για τις πάρεις πίσω .

Περισσότερα από 400.000 είναι τα οχήματα που έχουν ασφαλιστεί σε σχέση με πέρυσι την ίδια εποχή, ωστόσο, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων(Ανεξάρτητη Αρχή δηλαδή δεν ειναι του κράτους άρα ποιος ο λόγος να πληρώνεις κάπου χωρίς να ξέρεις ποιον πληρώνεις και γιατί?) τα ανασφάλιστα είναι περισσότερα από μισό εκατομμύριο. Έτσι περίπου 600.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών θα πληρώσουν πρόστιμα.

Ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη νέα ηλεκτρονική διασταύρωση των δεδομένων με στόχο να αποφευχθούν τα παρατράγουδα που υπήρξαν πέρυσι όταν κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ακόμη και οι ιδιοκτήτες κλεμμένων οχημάτων. Μέσα στο επόμενο διάστημα ο έλεγχος ωστόσο θα ολοκληρωθεί και έτσι θα αρχίσει η διαδικασία των προστίμων.

Υπολογίζεται ότι μετά το περυσινό σαφάρι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων έσπευσαν να τα ασφαλίσουν για να γλιτώσουν το πρόστιμο. Τα συμβόλαια αυτά σε λίγο καιρό λήγουν και υπάρχει φόβος να μην υπάρξει ανανέωση. Υπάρχει δηλαδή φόβος ο αριθμός των 600.000 ανασφάλιστων να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση είναι εκατοντάδες χιλιάδες εκείνοι που μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάβουν το ραβασάκι του προστίμου το οποίο ανάλογα με τον κυβισμό και τον τύπο διαμορφώνεται από 100 ως 250 ευρώ.

Τα πρόστιμα για τις μηχανές
Μηχανή ώς 250 κυβικά Πρόστιμο 100 ευρώ
Μηχανή άνω των 251 κυβικών Πρόστιμο 150 ευρώ

Τα πρόστιμα για τα αυτοκίνητα
Αυτοκίνητο ως 1.00 κυβικά Πρόστιμο 200 ευρώ
Αυτοκίνητο από 1.001 κυβικά και άνω Πρόστιμο 250 ευρώ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Nέα Πρόστιμα – «Φωτιά» Για Ανασφάλιστα Οχήματα – Άλλα δεν δίνουν πίσω ούτε ένα ευρώ ειδικά σε αυτούς που δεν είχαν πότε ούτε ένα τροχαίο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: