13 Ιαν 2018

Χ. Παππάς: Χρυσή Αυγή σταθερή στην εθνική γραμμή - Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! [Βίντεο]

Χ. Παππάς: Χρυσή Αυγή σταθερή στην εθνική γραμμή - Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! [Βίντεο]

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο.

Τόνισε, διαβάζοντας συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου ότι το μόνο που κάνει η Αριστερή κυβέρνηση είναι να φτωχοποιεί τον ελληνικό Λαό, καθώς αυτά τα μέτρα δεν θα είναι τα τελευταία, και να στερεί την εθνική μας περιουσία από τις επόμενες γενεές.

Τέλος, επισήμανε σχετικά με το μείζον ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και την άνευ όρων παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα πάψει να αγωνίζεται για τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό της ψευτοδεξιάς της Νέας Δημοκρατίας που ακόμη και επί εποχής ΕΡΕ του ψευδοεθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, αυτή είχε αναγνωρίσει με το όνομα Μακεδονία την Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της «Μακεδονίας», καταθέτοντας και σχετικό ΦΕΚ με την υπογραφή του Καραμανλή και των μελών της τότε κυβέρνησής του.

www.xryshaygh.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χ. Παππάς: Χρυσή Αυγή σταθερή στην εθνική γραμμή - Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: