27 Ιαν 2018

Οι συμμορίτες πήραν εντολή να κάνουν απεργίες στην Θεσσαλονίκη στις 27-28/1 όσα βόδια προσέλθετε στους υποκριτές

Οι συμμορίτες πήραν εντολή να κάνουν απεργίες στην Θεσσαλονίκη στις 27-28/1 όσα βόδια προσέλθετε στους υποκριτές

Διαβάστε τι αόριστες ηλιθιότητες γράφουν και διαδίδουν οι καλοθελητές ανεγκέφαλοι του ίντερνετ, που σπεύδουν κάθε τόσο να βάλουν κομμουνιστικά ψέμματα (διασπορά ψευδών ειδήσεων απο κομμουνιστικές σελίδες και τύπου μηχανής του χρόνου που κάθε τόσο γράφει ιστορικά ψευδή για ήρωες κομμουνιστές και "κακούς ναζι" που ήθελαν να "κατακτήσουν την Ελλάδα"! και οχι να διώξουν τους πράκτορες μαζί με τους κομμουνιστές που ήθελαν να διαμελίσουν την Ελλάδα που δεν ηταν πέρα απο τον Όλυμπο οπως έλεγε ο Βελουχιώτης, και να την κάνουν σοβιέτ) γιαυτό δεν ξυπνάει ο κόσμος τόσα χρονιά! γιατί οι ανεγκέφαλοι δήθεν "πατριώτες" βάζουν οτι βρουν μαζί με προπαγάνδες, ηθικοί αυτουργοί στην χειραγώγηση των μαζών μαζί με καθεστωτικές σελίδες :

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (παρακλάδι του ΚΚΕ αυτο δεν το γράφουν ) χαιρετίζει το Διήμερο ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια , που συνδιοργανώνουν τα εργατικά αντικαπιταλιστικά σχήματα και οι εργατικές λέσχες της Βόρειας Ελλάδας, στις 27 και 28 Ιανουαρίου.

Σήμερα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτίθεται σε όλα τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, σήμερα που ο εθνικιστικός παροξυσμός απειλεί να πνίξει κάθε φωνή αντίστασης στα μνημόνια και τις πολιτικές ΕΕ-κεφαλαίου, η εργατική νεολαία της πόλης, οι εργατικοί και λαϊκοί αγώνες είναι ανάγκη να πάρουν κεφαλι.

Σε αυτό το γενικό καμβά το Διήμερο μπορεί να αποτελέσει μια φωτεινή κουκίδα. Ως βήμα κινηματικής και πολιτικής ενοποίησης των σχημάτων μπορεί να συμβάλλει στο να δυναμώσουν οι αγώνες ιδιαίτερα της νέας βάρδιας και των ανέργων, στην ανασυγκροτηση του εργατικού κινήματος και την ανατροπή κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου.

---------------

Ανατροπή κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου!! η Γερμανία τα κάνει όλα! και οι "ναζι" άσχετα που αριστερό-συμμορίτες έχουν υπό κατοχή την Γερμανία απο το 1945 !το είδατε αυτο σε μια "έγκυρη πηγή" η στα ΜΜΕ? και το κεφαλαίο τους πληρώνει χιλιάδες εκδηλώσεις προσηλυτισμού στον κομμουνισμό μαζί με άφησες!(σσ Εβραίοι) η υποκρισία τους έχει σπάσει όλα τα όρια ,

Ο εθνικιστικός παροξυσμός απειλεί να πνίξει κάθε φωνή αντίστασης στα μνημόνια!! το διαβάσατε? ξανά διαβάστε το ! ειναι κλασικά σημάδια κομμουνιστών αυτα που κακός θεωρούνται Έλληνες ,και που συνεχώς ρίχνουν την ευθύνη μακριά απο τους Εβραίους για οτι γίνεται και που επιβάλουν μνημόνια (ο Οβριός ειναι ίδιος είτε ειναι Ελλάδα είτε Γερμανία είτε Αμερική)και το κεφαλαίο που λένε συνεχεία ειναι εβραϊκό!! και για του λογού το αληθές :Μόνο τρεις χώρες έχουν μείνει χωρίς Κεντρική Τράπεζα των ROTHSCHILD!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι συμμορίτες πήραν εντολή να κάνουν απεργίες στην Θεσσαλονίκη στις 27-28/1 όσα βόδια προσέλθετε στους υποκριτές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: