27 Ιαν 2018

Στρατιωτικός στην Κύπρο με «πτυχίο» στην παρανομία! Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, ξέφυγε περιπολικών και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Στρατιωτικός στην Κύπρο με «πτυχίο» στην παρανομία! Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, ξέφυγε περιπολικών και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Σωρεία τροχαίων παραβάσεων από στρατιωτικό στη Λευκωσία – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού – Δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, αρνήθηκε να δώσει δείγμα αναπνοής για άλκοτεστ και επιτέθηκε σε αστυνομικούς – Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο – Εν αναμονή της ποινής του

Όταν είχε αποφασίσει να παρανομήσει στρατιωτικός της Εθνικής Φρουράς τα έκανε όλα και τώρα αναμένει την ποινή του καθώς το Επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας τον έκρινε την Παρασκευή ένοχο για σωρεία σοβαρών τροχαίων αδικημάτων.

Τρία χρόνια μετά τη διάπραξη των αδικημάτων το στέλεχος της Εθνικής Φρουράς έρχεται αντιμέτωπο με τις συνέπειες των πράξεων του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 29/11/2014 όταν ο στρατιωτικός είχε εντοπιστεί από περίπολο στις 2 τα ξημερώματα να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού από την περιοχή Κοτσιάτη.

Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά αυτός διέφυγε κάτι που έπραξε ξανά όταν τον εντόπισε δεύτερο περιπολικό ωστόσο τελικά τον «τσάκωσαν» εντός των Λατσιών. Όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο, εκεί του ζητήθηκε δείγμα αναπνοής, καθότι η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ, αλλά αρνήθηκε και άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι είναι ανώτερός τους, ενώ τους εξύβρισε.

Όταν επιχείρησαν να του φορέσουν χειροπέδες τότε ο μαινόμενος στρατιωτικός έσπρωξε έναν αστυνομικό ενώ στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πρόσωπο.

Ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε συνολικά εφτά κατηγορίες, ωστόσο παραδέχθηκε μόνο ότι οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του, τον έκρινε ένοχο στις κατηγορίες και αναμένεται να του επιβάλλει ποινή στις 22 Φεβρουαρίου αφού πρώτα ετοιμαστεί έκθεση του Γραφείου Ευημερίας.
ΠΗΓΗ: http://cyprustimes.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στρατιωτικός στην Κύπρο με «πτυχίο» στην παρανομία! Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, ξέφυγε περιπολικών και επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: