27 Ιαν 2018

Συγγενείς και φίλοι Ειρήνης Λαγούδη: «Ζητάμε να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Συγγενείς και φίλοι Ειρήνης Λαγούδη: «Ζητάμε να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Απαντήσεις ζητά εδώ και μέρες η οικογένεια της άτυχης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο όχημά της σε δύσβατη περιοχή στην Τριχωνίδα.

Συγγενείς και φίλοι της Ειρήνης Λαγούδη από τον τόπο καταγωγής της μητέρας της, το χωριό Δραβήσκος του Δήμου Νέας Ζίχνης, με επιστολή τους επιμένουν πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και ζητούν να βρεθούν οι ένοχοι για το θάνατο της 44χρονης.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:
Θλίψη, θυμός και οργή! Αυτά είναι τα συναισθήματα που μας διακατέχουν από την ώρα που μάθαμε για τον χαμό της Ρηνούλας μας.
Θλίψη γιατί έφυγε από δίπλα μας το πιο χαμογελαστό παιδί της οικογένειάς μας.

Το χαμόγελό της, ήταν αυτό που όποτε ερχόταν στο χωριό μας γιορτές και καλοκαίρια, με τους πάντα πρόσχαρους και χαμογελαστούς γονείς της, τον Παναγιώτη και τη Στεργιανή πρώτα, και έπειτα με τη δική της οικογένεια, τον «λατρευτό της καρδιάς της» όπως μας έλεγε για τον άνδρα της Σπύρο και τα παιδιά της, μάς γέμιζε δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσουμε και εμείς τον δικό μας δρόμο, προσπερνώντας τις όποιες δυσκολίες όπως έκανε και η ίδια σε κάθε εμπόδιο της ζωής της, μικρό ή μεγάλο. Θλίψη γιατί άφησε πίσω της τρία υπέροχα παιδιά.

Θυμός και οργή συγχρόνως, γιατί ο τρόπος του θανάτου της, η δολοφονία της, είναι ότι πιο βάναυσο και απάνθρωπο μπορεί να χωρέσει ο νους του ανθρώπου!

Όλοι εμείς, συγγενείς και φίλοι της Ρηνούλας από το Δραβήσκο Σερρών, που τη ζήσαμε από μικρή, ζητάμε με την ενέργειά μας αυτή και έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Αστυνομία, να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δε θέλουμε να λειτουργήσουμε εκδικητικά, δε θα μας το επέτρεπε η Ρηνούλα να λειτουργήσουμε έτσι! Θέλουμε όλοι να αναπαυθεί η ψυχή της εν ειρήνη για να μπορέσουν και τα παιδιά της να συνεχίσουν τη ζωή τους.
Υπογραφές Συγγενών και Φίλων της Ρηνούλας Πηγή: onairnews.gr ...

Αν βρίσκονται συμμορίτες πίσω απο την υπόθεση μην περιμένουν δικαιοσύνη! Όπως συμμορίτες ειναι πίσω απο την υπόθεση Δώρας Ζέμπερη τους πρόδωσαν οι κάμερες και έβαλαν έναν τυχάρπαστο να παρουσιαστεί ως δολοφόνος, μάλιστα έβαλαν τα troll τους να υποστιριζουν τον φερόμενο δολοφόνο,μια απο τα ίδια με την υπόθεση ζαφειρόπουλου εδώ έβαλαν αλβανούς και μιλάμε για τώρα πρόσφατα, χιλιάδες δολοφονίες έχουν κάνει οι κομμουνιστές .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συγγενείς και φίλοι Ειρήνης Λαγούδη: «Ζητάμε να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: