26 Ιαν 2018

Aρχηγός κόμματος και ο Βαρουφάκης – Πότε ανακοινώνει το νέο παρακλάδι!

Aρχηγός κόμματος και ο Βαρουφάκης – Πότε ανακοινώνει το νέο παρακλάδι!

Στο Ελλαδιστάν πρέπει να έχει τα πιο πολλά κόμματα, φαινομενικά ξεχωριστά άλλα ειναι τα ίδια για να μην πάμε στα κόμματα νόμιμες εγκληματικές οργανώσεις του ΚΚΕ, ας πούμε για το ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ ειναι δυνατόν να βγάζουν γνήσιους κομμουνιστές τους κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας? και όμως! όταν το 2014 τους λέγαμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ που το προωθούσαν παντού ειναι κομμουνιστες μας έλεγαν πασοκους νεοδημοκρατες και φασίστες και μας έβριζαν( και ευρωκομμουνισμος έγραφαν στην wikipedia τους για το ΣΥΡΙΖΑ!) απο εκεί να καταλάβεις τι ζώα κυκλοφορούν σε αυτη την χώρα και ψηφίζουν οτι κόμμα τους πασάρουν!
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά ένα γίδι πρόσφατα μας λέει οτι ο κομμουνισμός δεν υπάρχει πια στην Ευρώπη! όταν όλα τα αριστερά κόμματα ειναι η συνεχεία του κομμουνισμού! άπλα τώρα δεν σφάζουν οπως έκαναν το 40 !το παίζουν δημοκράτες, εντωμεταξύ οι κομμουνιστες ειναι έτσι και στην προσωπική τους ζωή(ειναι κάτι σαν φυλή) το τι ψέμα επικρατεί και υποκρισία στην κοινωνία δεν περιγράφεται!

Την δημιουργία νέου κόμματος προανήγγειλε με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Με ανάρτηση στα ελληνικά και τα αγγλικά, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στα τρία χρόνια από τις εκλογές του 2015 που ανέδειξαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει ιδρύσει το Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025 (Democracy in Europe Movement 2025), περισσότερο γνωστό με το αρκτικόλεξο DiEM25, ένα πανευρωπαϊκό πολιτικό κίνημα με στόχο τη μεταρρύθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να δημιουργηθεί «μία πλήρης δημοκρατία με ένα ανεξάρτητο κοινοβούλιο το οποίο θα σέβεται την εθνική αυτοδιάθεση και το μοίρασμα της εξουσίας με τα εθνικά κοινοβούλια, τις περιφερειακές συνελεύσεις και τα δημοτικά συμβούλια».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Aρχηγός κόμματος και ο Βαρουφάκης – Πότε ανακοινώνει το νέο παρακλάδι!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: