25 Ιαν 2018

Όταν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής έστηναν 10 κάμερες για τη διαμαρτυρία 15 Συριζο- ψευτο-οικολόγων

Όταν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής έστηναν 10 κάμερες για τη διαμαρτυρία 15 Συριζο-ηλίθιων ψευτο-οικολόγων

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όσοι δήλωναν Αριστεροί ή δίνανε τις γνωστές ταμπέλες σε όλους τους υπολοίπους είχανε (κι ακόμη έχουνε βεβαίως) την αμέριστη στήριξη των ΜΜΕ.

Σε μικρο-συνάξεις 15 έως και 3(!) ατόμων είχανε πάντα τα κανάλια να τους ακολουθούν και να τους δίνουν βήμα με απευθείας μεταδόσεις!Δείτε ένα μικρό δείγμα με τα ντοκουμέντα που ακολουθούν
Πρώτος-πρώτος ο Μηταφίδης Τριαντάφυλλος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει συνέντευξη:

ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι -Πράσινοι, με τις δεκάδες "Κινήσεις Πολιτών" (ετικέτες) που εποπτεύουν κατάφεραν αυτή τη φορά να μαζέψουν 25 άτομα-μαζί με τους περαστικούς- έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης!!
Αυτή τη φορά το έκαναν στις 12 το μεσημέρι ελπίζοντας να έρθει κανένας ακόμη αλλά "τρεις κι ο κούκος" όπως πάντα!!Ας δούμε και τις παρουσίες για να μην έχετε επιφυλάξεις:Πρώτος-πρώτος ο Μηταφίδης Τριαντάφυλλος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει συνέντευξη:

Μη ψάχνετε διαδηλωτές- δεν θα βρείτε οι δημοσιογράφοι ήταν πολλοί περισσότεροι.Στρέφουμε λίγο δεξιότερα την κάμερα και βλέπουμε το άλλο "μπουμπούκι":

Διακρίνεται δίπλα του η υποψήφια βουλευτής των Οικολόγων-Πρασίνων Ιωαννίδου Ελεάννα.

Μία ακόμη υποψήφια βουλευτής των Πρασίνων : Ευγενία Οικονόμου:

Δεν θα μπορούσε να λείψει η ασπρομάλλα ομοφυλόφιλη (κατά δήλωσή της στο gayworld) επίσης υποψήφια βουλευτής των Οικολογων-Πρασίνων Σκουλίδη Σοφία, (3η από δεξιά στη φωτογραφία, με το γυαλί ηλίου)

Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (κάθε φορά και με διαφορετική "επικέτα οργάνωσης").Καμαρώστε την!

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε μαζί με τον Πετράκη Άριστείδη (Άρη) (επίσης υποψήφιο βουλευτή των Πρασίνων)

Ο κ. Πετράκης όπως φαίνεται στη φωτογραφία γνωρίζει και τον Τερζόπουλο Κώστα, ο οποίος διοργανώνει την γυμνή Ποδηλατοδρομία και ο οποίος όπως βλέπετε έχει ιδιαίτερη έφεση στις μεταμφιέσεις!

Καμαρώστε τον και αυτόν σε παλαιότερες εκδηλώσεις

Είδατε τελικά πόσο μικρός είναι ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη;!!! 25 άτομα , συγκροτούνε περίπου 40 διαφορετικές "Κινήσεις Πολιτών" στην πόλη μας!!! Παρακαλούμε έχετε υπόψη τα παραπάνω όταν θα δείτε σήμερα στα ΜΜΕ την νέα "διαμαρτυρία πολιτών που συναντήθηκαν τυχαία στο διαδίκτυο μέσω facebook" που θα μιλάνε για "διαμαρτυρίες εκατοντάδων ή και χιλιάδων πολιτών έξω από τη μητρόπολη".Για να ξέρετε πόσο "τυχαίες" είναι αυτές οι συναντήσεις... Τελευταίες 2 φωτογραφίες:

Ο Παπαδάκης στην εκπομπή του έχει σε απευθείας μετάδοση 3 τυχαίους πολίτες από τη Θεσσαλονίκη (φαίνονται στο κάτω δεξιά παράθυρο).Η δημοσιογράφος μάλιστα επιμένει ότι συναντήθηκαν τυχαία έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την επόμενη ημέρα της 1ης διαμαρτυρίας "πολιτών".Υπενθυμίζουμε τα ονόματά τους (τους μάθατε τώρα!!) από αριστερά προς τα δεξιά:
Σκουλίδη Σοφία, Πετράκης Άρης, η δημοσιογράφος και δεξιά η Ελεάννα Ιωαννίδου.

Απλά διέφυγε από τη δημοσιογράφο ότι οι "τυχαίοι" πολίτες ήτανε και υποψήφιοι βουλευτές των Οικολόγων-Πρασίνων στη Θεσσαλονίκη!!!!Δεν πειράζει, του το θυμίζουμε εμείς!!

Απο krasodad.blogspot. Υπενθυμίζουμε τις αποκαλύψεις του ιστολογίου μας για το ποιοι κρύβονται πίσω από την "Κίνηση Πολιτών" (που συναντήθηκαν μέσω facebook, υποτίθεται) στην 1η διαμαρτυρία η οποία έγινε έξω από τον Ναό της Παναγούδας που θα δείτε εδώ: http://antiparakmi.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής έστηναν 10 κάμερες για τη διαμαρτυρία 15 Συριζο- ψευτο-οικολόγων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: