22 Δεκ 2017

Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών: Κατεβάζουμε ρολά αν δώσουν άδεια και σε ιδιώτες να ανοίγουν φαρμακεία.

Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών: Κατεβάζουμε ρολά αν δώσουν άδεια και σε ιδιώτες να ανοίγουν φαρμακεία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm και στον Νίκο Στραβελάκη ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάδης ξεκαθάρισε ότι οι φαρμακοποιοί αντιτίθενται πλήρως στην τροπολογία της κυβέρνησης για τα φάρμακα με βάση την οποία απελευθερώνεται το επάγγελμα του φαρμακοποιού.

«Τα φαρμακεία είναι υγειονομικά κέντρα και δεν μπορούν να ανοίγουν με άσχετους ανθρώπους γύρω από την φαρμακευτική» ενώ προσθέτει ότι φαρμακοποιός δεν μπορεί να είναι υπάλληλος γιατί είναι υποχρεωμένος να εκτελεί εντολές κάποιου ανθρώπου που δεν γνωρίζει.

Μεταξύ άλλων προανήγγειλε κλείσιμο φαρμακείων και προσφυγή στα όργανα της δικαιοσύνης.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι» επισημαίνει ενώ υπογραμμίζει ότι θα είναι σαθρό το περιβάλλον για όποιον επιχειρηματία θελήσει να ανοίξει φαρμακείο γιατί «θα καταπέσει στα ευρωπαϊκά και στα ελληνικά δικαστήρια.

«Ευτυχώς ακόμα υπάρχει ΣτΕ(σ. σ. Συμβούλιο της Επικρατείας)» δηλώνει με έμφαση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών: Κατεβάζουμε ρολά αν δώσουν άδεια και σε ιδιώτες να ανοίγουν φαρμακεία.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: