22 Δεκ 2017

Ο τρόπος που έμαθαν να βλέπουν τα πράγματα οι συμμορφωμένοι [Βίντεο]

Ο τρόπος που έμαθαν να βλέπουν τα πράγματα οι συμμορφωμένοι [Βίντεο]

Επειδή ό,τι σεβόμαστε και τιμούμε και μάλιστα μαζικά, δεν είναι αποτέλεσμα συνειδητής κι αυθόρμητης επιλογής αλλά προϊόν μελετημένης τακτικής του Συστήματος ...ας δούμε το παρακάτω βίντεο ...που εξηγεί το πως λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός...

Οι συμμορφωμένοι βάζουν σε τάξη αυτόν που αρνείται να συμμορφωθεί ...χωρίς πλέον να χρειάζεται καμία παρέμβαση από το ίδιο το Σύστημα. Τα ίδια τα θύματα λειτουργούν αυθόρμητα ως αυτόκλητοι προστάτες του Συστήματος.

Aν σας φαίνονται περίεργα όλα αυτα και "θεωρίες συνωμοσίας" οπως επίσης σας έχουν μάθει να θεωρείτε οτι ξεφεύγει απο το σύστημα, διαβάστε μια μικρή ιστορία:

Προ ήμερων παρακολουθούσα ένα LIVE στο youtupe, όλα μια χαρά πηγαίναν μέχρι την στιγμή που ο καλεσμένος είπε οτι ψήφισε Χ.Α για να πάει κόντρα στο σύστημα!

Τι έγινε μετά? σαν ύαινες έπεσαν να τον φάνε ορδες ανεγκέφαλων ηλίθιων, μαζί με κομμουνιστές που εκδηλώθηκαν! ο τύπος που είπε οτι ψήφισε Χ.Α δεν ηταν κανένας τυχαίος, και μιλούσε με επιχειρήματα,οι άλλοι? σαν ζώα έκαναν χωρίς επιχειρήματα χωρίς καμιά λογική και έλεγαν αυτα τα γνωστά κομμουνιστικά, βλέποντας τους κάνεις λογικός να σχολιάζουν ηλίθια σχόλια θα είχε αναρωτηθεί αν ειναι άνθρωποι αυτοι η ζώα! αν και τα ζώα πιο πολύ λογική έχουν απο αυτούς τους δογματισμένους ηλίθιους χαμηλής νοημοσύνης, που παριστάνουν τους φυσιολογικούς !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ο τρόπος που έμαθαν να βλέπουν τα πράγματα οι συμμορφωμένοι [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: