Ο τρόπος που έμαθαν να βλέπουν τα πράγματα οι συμμορφωμένοι [Βίντεο]
Ο τρόπος που έμαθαν να βλέπουν τα πράγματα οι συμμορφωμένοι [Βίντεο]

Επειδή ό,τι σεβόμαστε και τιμούμε και μάλιστα μαζικά, δεν είναι αποτέλεσμα συνειδητής κι αυθόρμητης επιλογής αλλά προϊόν μελετημένης τακτικής του Συστήματος ...ας δούμε το παρακάτω βίντεο ...που εξηγεί το πως λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός...

Οι συμμορφωμένοι βάζουν σε τάξη αυτόν που αρνείται να συμμορφωθεί ...χωρίς πλέον να χρειάζεται καμία παρέμβαση από το ίδιο το Σύστημα. Τα ίδια τα θύματα λειτουργούν αυθόρμητα ως αυτόκλητοι προστάτες του Συστήματος.

Aν σας φαίνονται περίεργα όλα αυτα και "θεωρίες συνωμοσίας" οπως επίσης σας έχουν μάθει να θεωρείτε οτι ξεφεύγει απο το σύστημα, διαβάστε μια μικρή ιστορία:

Προ ήμερων παρακολουθούσα ένα LIVE στο youtupe, όλα μια χαρά πηγαίναν μέχρι την στιγμή που ο καλεσμένος είπε οτι ψήφισε Χ.Α για να πάει κόντρα στο σύστημα!

Τι έγινε μετά? σαν ύαινες έπεσαν να τον φάνε ορδες ανεγκέφαλων ηλίθιων, μαζί με κομμουνιστές που εκδηλώθηκαν! ο τύπος που είπε οτι ψήφισε Χ.Α δεν ηταν κανένας τυχαίος, και μιλούσε με επιχειρήματα,οι άλλοι? σαν ζώα έκαναν χωρίς επιχειρήματα χωρίς καμιά λογική και έλεγαν αυτα τα γνωστά κομμουνιστικά, βλέποντας τους κάνεις λογικός να σχολιάζουν ηλίθια σχόλια θα είχε αναρωτηθεί αν ειναι άνθρωποι αυτοι η ζώα! αν και τα ζώα πιο πολύ λογική έχουν απο αυτούς τους δογματισμένους ηλίθιους χαμηλής νοημοσύνης, που παριστάνουν τους φυσιολογικούς !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications