22 Δεκ 2017

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: «Σκότωσε και εμάς μαζί του» λέει η μητέρα του αστυνομικού

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: «Σκότωσε και εμάς μαζί του» λέει η μητέρα του αστυνομικού

Η τραγική μητέρα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έκανε ο γιος της Συντετριμμένη και μην μπορώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της, η μητέρα του αστυνομικού που σκότωσε τη γυναίκα του, την πεθερά του και την κορούλα του μέσα στο σπίτι τους στους Αγίους Αναργύρους, δηλώνει πως δεν ήξερε ότι κάτι απασχολεί τον γιο της.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό» δήλωσε η τραγική γυναίκα στον «Ελεύθερο Τύπο» λίγο πριν αποχαιρετήσει για πάντα τον γιο της χθες το μεσημέρι στο Πατιόπουλο Αμφιλοχίας όπου έγινε η κηδεία του δράστη και αυτόχειρα. «Δεν μπορώ να το αντέξω. Σκότωσε και εμάς μαζί του.

Τι να σας πω...» είπε η μητέρα του Χρήστου Ζαπαντιώτη μιλώντας στην εφημερίδα. Χθες ολοκληρώθηκε η τελευταία πράξη του δράματος καθώς φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό.

«Χρήστο μου γιατί το έκανε αυτό;» μονολογούσε διαρκώς η άτυχη μητέρα που θρηνούσε παιδί και εγγόνι.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι του αστυνομικού δήλωναν πως κανείς τους δεν είχε καταλάβει, ούτε ήξερε τι του συμβαίνει.

Η 49χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι του αστυνομικού συζύγου της

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: «Σκότωσε και εμάς μαζί του» λέει η μητέρα του αστυνομικού
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: