Τα μαζεύουν τώρα οι αριστεροί η Κομισιόν διαψεύδει ότι θα απαγορεύσει τον γύρο και το κεμπάπ!
Τα μαζεύουν τώρα οι αριστεροί η Κομισιόν διαψεύδει ότι θα απαγορεύσει τον γύρο και το κεμπάπ!

Κάνουν στροφή τώρα γιατί έχει πολλά συμφέροντα στην μέση,σαν τα τσιγάρα, αλλα και γιατί η κατανάλωση χοιρινού δημιουργεί προβλήματα υγείας παχυσαρκία κτλ η καλύτερη τους! μεταξύ άλλων πρέπει να παίζει κάποιο ρόλο στο νευρικό σύστημα, με τα χρονιά ρίχνει το επίπεδο νόησης κτλ, αν δεν έπαιζε κάποιο ρόλο θα το έτρωγαν και οι Οβριοί! και δεν ειναι αυτα περί θρησκευτικούς λογούς έτσι το πέρασαν να εννοηθεί, αλλιως τι θα έλεγαν ? το βρήκαμε γραμμένο κάπου? ο λεγόμενος δυτικός κόσμος (λευκοί Ευρωπαίοι) ειναι αυτός που δέχεται επίθεση αιώνες τώρα με κάθε τρόπο κανένας άλλος!

Σε διάψευση ότι σκέφτεται να απαγορεύσει τον γύρου και το κεμπάπ στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχωρεί η Κομισιόν μετά τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε ότι η Κομισιόν, ούτε σχεδιάζει ούτε σχεδίαζε ποτέ ανάλογη απαγόρευση.

Αντιθέτως, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος, πρότεινε την παράταση της χρήσης φωσφορικών αλάτων στην παρασκευή κρέατος.

Οι ουσίες αυτές επιτρέπουν την ομογενοποίηση της κατάψυξης του προϊόντος, η οποία εμποδίζει τον κίνδυνο μη ισορροπημένου ψησίματος ή άλλης θερμικής επεξεργασίας.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι το κρέας ψήνεται ομοιόμορφα στην ολότητά του και μπορεί να σερβίρεται με ασφάλεια στους καταναλωτές.

Την ίδια ώρα, τονίστηκε ότι η πρόταση αυτή υποστηρίχθηκε από τα 24 εκ των 28 κρατών-μελών της Ένωσης, ενώ καμία χώρα δεν αμφισβήτησε την ασφάλεια χρήσης φωσφορικών αλάτων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications