5 Νοε 2017

Βάλτε μια καρδιά, όσοι αγαπάτε!!!!!

Βάλτε μια καρδιά, όσοι αγαπάτε!!!!!

Διαβάζω διάφορα στις σελίδες σας... Ανακοινώσεις του τύπου... Βάλτε μια καρδιά, όσοι μ αγαπάτε... Γράψτε μου ένα σχόλιο, αν με διαβάσετε κλπ...

Τα βλέπω αλλά τα θεωρώ χάσιμο χρόνου... Γιατί πρώτον φίλε η φίλη.. Δεν έχεις ανάγκη από κανένα like η σχόλιο και μάλιστα παρακαλετό... Και δεύτερον... Αν έχεις μια ανασφάλεια ότι δεν σ αγαπούν σήμερα... Μέτα τι .

Καρδιά που ίσως βάλω θα σου φύγει??? Και τρίτον μα πιο σημαντικό... Πάψε να περιμένεις σαν βούδας όπως λέω..

Την προσοχή όλων! Έχεις την ανάγκη να κάνεις κουβέντα?? Πες πρώτος καλημέρα η γράψε ένα σχόλιο κάπου που κάτι σου έκανε κλικ....

Έχει ο καθένας τις έγνοιες του... Και τα προβλήματα του... Το. Facebook μοιάζει σαν ζάπινγκ στην τηλεόραση.. Σου περνά κάπως η ώρα..

Αλίμονο όμως εάν το θεωρήσεις την μοναδική ζωή σου. (με αγάπη και εκτίμηση πάντα φιλαράκια μου.... Η ζωή είναι πολύτιμη.. Μην την σπαταλάμε τζάμπα και ανούσια σε σκέψεις άνευ ουσίας).

(Από φίλη μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βάλτε μια καρδιά, όσοι αγαπάτε!!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: