Ο Τσιάρτας ξαναχτύπησε! Δείτε πως σχολίασε την κίνηση του πρωθυπουργού Τσίπρα να δώσει την ελληνική σημαία στον  Αμίρ
Ο Τσιάρτας ξαναχτύπησε! Δείτε πως σχολίασε την κίνηση του πρωθυπουργού Τσίπρα να δώσει την ελληνική σημαία στον λαθρο- Αμίρ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε για το θέμα της ελληνικής σημαίας, λέγοντας πως πρέπει να την κρατάνε μόνο Έλληνες.

Το θέμα με τον 11χρονο Αφγανό Αμίρ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας, με τον νεαρό μαθητή να έχει κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Μερικές ημέρες αργότερα έγινε επίθεση με πέτρες στο σπίτι όπου μένει ο Αμίρ με την οικογένειά του στη Δάφνη και χθες ο 11χρονος επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας του έδωσε ως συμβολικό δώρο μία ελληνική σημαία.

Ο Βασίλης Τσιάρτας, λοιπόν, τοποθετήθηκε στα social media για το θέμα της ελληνικής σημαίας, γράφοντας: «Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο».

Να θυμίσουμε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004 είχε ξεσηκώσει σάλο με όσα είχε γράψει κατά των βουλευτών που είχαν ψηφίσει για την αλλαγή φύλλου από την ηλικία των 15 ετών.

Η ανάρτηση του

crashonline.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications