5 Νοε 2017

Σοκαρισμένοι οι πιστοί έβαλαν την γνωστή Mia Khalifa να βγάλει αυτη την φώτο! ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένοι οι πιστοί έβαλαν την γνωστή Mia Khalifa να βγάλει αυτη την φώτο!

Οργή προκάλεσε για άλλη μία φορά η πορνοστάρ Μία Καλίφα ποστάροντας μια εικόνα του προσώπου της στο σώμα της Παναγίας.Η 24χρονη αστειεύτηκε για το πώς μερικοί άνθρωποι παρεξήγησαν την φωτογραφία της Πακιστανής ακτιβίστριας Μαλάλα Γιουσαφζάι την περασμένη εβδομάδα.

Όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram: «Όταν μια πηγή ειδήσεων μπερδεύει την Μαλάλα με την Μία Καλίφα».Πολλοί προσβλήθηκαν από τη σύγκρισή της με τη μητέρα του Ιησού Χριστού, αποκαλώντας την «ντροπή» και γράφοντας «ελπίζω να σαπίσεις στην κόλαση»

Ένας έγραψε: «Δε θα πω ψέματα πως προσβάλλομαι εύκολα, αλλά αυτή η εικόνα με εξόργισε ακόμη κι αν επρόκειτο για ένα αστείο που δεν το είδα καθόλου ως τέτοιο». Κάποιος άλλος έγραψε: «Είναι πορνοστάρ, περιμένει κανείς να έχει ηθική;». Ένας άλλος έγραψε στο Instagram πως η 24χρονη ζει σε «ένα παράλληλο σύμπαν» και κάποιος άλλος: «Ω, ο ναρκισσισμός είναι σχεδόν αξιοθαύμαστος».

Οι Οβριοί κατά πάσα πιθανότητα την έβαλαν!απο που προκύπτει οτι την έβαλαν Οβριοί? δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, ειναι να απορεί κάνεις και τραγικό ταυτόχρονα πως η μαζα κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου, και ταυτόχρονα στηρίζει τους δυνάστες της! υπάρχουν πολλά στοιχειά που θα εκαναν πολλούς να πέσουν απο τα σύννεφα, άπλα δεν τα αναφέρουμε για να μην μας ενοχλούν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σοκαρισμένοι οι πιστοί έβαλαν την γνωστή Mia Khalifa να βγάλει αυτη την φώτο! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: