ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΙ-(ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΙ-(ΒΙΝΤΕΟ)

Με βαριά τραύματα στο λαιμό και στο αυτί 50χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο σοκαρισμένος από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο στη περιοχή του Δοκιμίου.

Πρόκειται για ένα 50χρονο αστυνομικό, κάτοικο του Δήμου Αγρινίου που υπηρετεί στη Βόνιτσα. Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε μετά την επίθεση άμεσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όμως σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα.

Όπως μας δήλωσε και ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας η Ένωση είναι στο πλευρό του αστυνομικού και το θέμα αναμένεται να διερευνηθεί από την αστυνομία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες και για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του σκύλου ή αν είναι αδέσποτο για την υπόθεση του αστυνομικού που χθες υπέστη σοβαρά τραύματα από την επίθεση που δέχθηκε στην περιοχή του Δοκιμίου

Ειδικότερα με ενημέρωση της αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για σωματική βλάβη από αμέλεια και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς

Από τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου ενεργείτε προανάκριση σε βάρος αγνώστων δραστών καθότι χθες το μεσημέρι στο Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας, αδέσποτο ζώο συντροφιάς (σκύλος), προκάλεσε σωματική βλάβη σε 50χρονο αστυνομικό δαγκώνοντάς τον στο δεξί αυτί και στο λαιμό. Ο Τραυματίας μετέβη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου και νοσηλεύεται.

agriniosite

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications