Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ, ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
 Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ, ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

Όπως έλεγε και ο Andrew Winkler κάποτε: Ο Ιουδαϊσμός ειναι ψυχική ασθένεια κάτι ανάμεσα σε διπολική διαταραχή και ψυχοπάθεια. Είναι τρομοκράτες,εξαπατούν,ληστεύουν, εκμεταλλευτές, υποδουλώνουν, καταστρέφουν,κανουν βασανιστήρια,και δολοφονίες , ειναι μια σατανική λατρεία!κατα τα αλλα ο κακός ηταν ο Παπαδόπουλος και ο Χίτλερ!.....πόσοι ξέρουν οτι η αριστερα και μασονία ειναι ένα και το αυτο? αυτο φαίνεται καθαρά απο τους ίδιους μάλιστα μεσώ ιντερνέτ τους δεσμούς που έχουν αριστεροι κομμουνιστες και κρυφο-μασονικές ιστοσελίδες με αλλες φανερές μασονικές! η αλήθεια ειναι οτι περίμενα οτι θα ηταν πιο έξυπνοι οι εβραιόμασονοι, τελικά ειναι πιο εύκολο απο όσο φαίνεται να κάνουν οτι θέλουν και απο ηλίθιους? .

Τι να περιμένει κανεις όταν διαβάζουν μασόνους κήρυκες τους ψεύδους της εξαπάτησης και της υποκρισίας, μαζί με ορδές αριστερά troll που σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι? ακόμα και τώρα τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους! δεν αναφέρω ονόματα μασονικών ιστοσελίδων για λογούς ασφάλειας, την μια την διαχειρίζεται μίασμα Οβριός και μασόνος μάλιστα.

Ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, βρισκόταν μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν σήμερα, έξω από την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο «εγκέφαλος» της τρομοκρατικής οργάνωσης έλαβε 48ωρη άδεια από το συμβούλιο των φυλακών. Βγήκε χαμογελαστός από τις φυλακές, έξω από τις οποίες τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς.

Εκεί ήταν και ομάδα νεαρών, που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά».Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

«Ουδέν σχόλιο» λένε πηγές από το γραφείο του προέδρου της Βουλής.Βγήκε άνετος με 48ωρη άδεια ο Κουφοντίνας Εκτός φυλακής για πρώτη φορά μετά την καταδίκη του για τις δολοφονίες που διέπραξε ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν βρέθηκε την Παρασκευή ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Αγγελική Σωτηροπούλου, και τον γιο του, Έκτορα.

Ο καταδικασμένος για τρομοκρατία, βγαίνοντας από τη φυλακή, χαμογέλασε και άνοιξε τα χέρια του στους αλληλέγγυους, που τον υποδέχθηκαν με το σύνθημα «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά».Η συνήγορός του, Ιωάννα Κούρτοβικ, έκανε λόγο για ένα δικαίωμα που αποκτήθηκε με αγώνες και θυσίες τα προηγούμενα χρόνια. Επιτέθηκε, δε, σε όσους εκφράζουν τη διαφωνία τους, λέγοντας ότι «ασχημονούν και και φωνασκούν».

Η κυρία Κούρτοβικ έκανε λόγο για «ένα δίκαιο συμβούλιο που έκανε μια δίκαιη κρίση με βάση το νόμο και χορήγησε την άδεια».Αφού ευχαρίστησε το συμβούλιο, στη συνέχεια απευθύνθηκε σε όσους αντιδρούν στην απόφασή του, λέγοντας: «Περιμένουμε από εσάς και όσους παρεμβαίνουν στο έργο των θεσμικών οργάνων να σεβαστούν τον κρατούμενο και να πάψουν να ασχημονούν και να φωνασκούν».

«Το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν αποτελεί παράγοντα κρίσης για την άσκηση των δικαιωμάτων των κρατουμένων» συμπλήρωσε. Σε ερώτηση για προηγούμενες αρνήσεις αντίστοιχου αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα, η δικηγόρος του είπε ότι «ήταν αρκετές», υποστηρίζοντας ότι «στηρίχθηκαν σε κριτήρια που δεν προβλέπει ο νόμος. Ο νόμος δεν προβλέπει ότι η μεταμέλεια είναι κριτήριο κρίσης».

Στον καταδικασμένο τρομοκράτη επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι, συγκεκριμένα της παρουσίας δύο φορές την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τόπου διαμονής του (Βαρνάβας Αττικής).Η διήμερη άδεια, η πρώτη που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών μετά από αλλεπάλληλες αιτήσεις, στηρίζεται στις προϋποθέσεις που θέτει παλαιός νόμος που ισχύει για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους.

Σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η βαρύτητα των αδικημάτων που έχει διαπράξει ο κρατούμενος αλλά η συμπεριφορά εντός της φυλακής (πειθαρχικά κ.λπ.). Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που συναίνεσε και ο εισαγγελέας επόπτης των φυλακών, ο οποίος έχει δικαίωμα να αρνηθεί ανεξάρτητα από τη στάση των άλλων δύο μελών του συμβουλίου, γι’ αυτό και τελικά η άδεια χορηγήθηκε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications