9 Νοε 2017

ΜΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΖΗΤΙΑΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;

ΜΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΖΗΤΙΑΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Κερδίζουμε 500 λίρες τη μέρα και περίπου 6.000 τον μηνά, μα όταν υπάρχει η ζητιανιά να πάω για δουλειά ;

Στην Νίγδη γυναίκα που μεταφέρθηκε από την δημοτική αστυνομία στα κεντρικά δήλωσε πως ” Μα όταν υπάρχει η ζητιανιά.να πάω για δουλειά; Κερδίζω 500 λίρες την μέρα”.

Η 19 ετώμ Γεσίμ Σ. που συνελήφθη από την δημοτική αστυνομία, δεν είχε πάνω της ταυτότητα. Καθώς η ίδια δεν έλεγε το όνομα της, αυτό έγινε γνωστό με την βοήθεια της αστυνομίας.

Στους δημοσιογράφους που την ρώτησαν γιατί ζητιανεύει, έδωσε την εξής απάντηση: “Γιατί να δουλέψω; Μα όταν υπάρχει η ζητιανιά να πάω για δουλειά; Με.την ζητιανιά κερδίζεις πιο εύκολα χρήματα. Κερδίζουμε 500 λίρες την μέρα. Τον μήνα το κέρδος μας είναι 5 και 6 χιλιάδες λίρες”

Οι δημοτικοί αστυνομικοί βρήκαν πάνω της 8.000 λίρες. Της έκοψαν πρόστιμο 109 λιρών και η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.

tourkikanea

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΜΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΖΗΤΙΑΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: