9 Νοε 2017

Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα πατριού: Η γυναίκα μου μόλις σκότωσε τα παιδιά της

Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα πατριού: Η γυναίκα μου μόλις σκότωσε τα παιδιά της

Τον είχε μόλις ξυπνήσει η 29χρονη σύζυγός του για να του ανακοινώσει ότι πυροβόλησε την… 7χρονη Κάιλι-Ντανιέλ και την 5χρονη Κένλι

Τον εφιάλτη που εκτυλίχθηκε σε ένα σπίτι στο Τέξας και είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκρά δύο μικρά κορίτσια ηλικίας 5 και 7 ετών αποτυπώνει το τηλεφώνημα του πατριού της στην αστυνομία.

«Η γυναίκα μου μόλις πυροβόλησε και σκότωσε τα παιδιά της» ακούγεται να λέει στο τηλεφώνημα στις αρχές ο Τζέικομπ Χέντερσον.

Τον Χέντερσον έχει μόλις ξυπνήσει η σύζυγός του, η 29χρονη Νικόλ, για να του ανακοινώσει ότι μόλις σκότωσε την 7χρονη Κάιλι-Ντανιέλ και την 5χρονη Κένλι.

«Όταν πήγα για ύπνο αυτή κοιμόταν. Ξύπνησα και την άκουσα να μου λέει “μωρό μου μόλις πυροβόλησα τα παιδιά”. Δεν ήθελα να το πιστέψω και πήγα μέσα και ήταν νεκρά» ακούγεται να λέει ο Χέντερσον.

Στο παρασκήνιο ακούγεται η Νικόλ να κλαίει και να μονολογεί «τι έκανα;

Θέε μου τι έκανα;

Τι συμβαίνει εδώ Τζέικ;». «Τίποτα δεν συμβαίνει. Αυτό σου έλεγα.

Μου έλεγε ότι κάποιος τον κυνηγάει. Κανείς δεν την κυνηγάει. Κανείς δεν είναι εδώ»προσπαθεί να βγάλει άκρη ο Χέντερσον. Οι αρχές πιστεύουν ότι η 29χρονη σχεδίαζε εδώ και καιρό το φονικό με τη μητέρα της να υποστηρίζει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και ότι αναζητούσε βοήθεια.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα πατριού: Η γυναίκα μου μόλις σκότωσε τα παιδιά της
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: