9 Νοε 2017

Παιδόφιλος συλλαμβάνεται φορώντας στολή του Batman!!!!

Παιδόφιλος συλλαμβάνεται φορώντας στολή του Batman!!!!

Στην Βρετανία υπάρχει ένα γκρουπ ανθρώπων, οι οποίοι έχουν βάλει ως στόχο τους, την μείωση των φαινομένων παιδοφιλίας. Τι κάνουν; Μαζεύουν στοιχεία για τους ένοχους, τα καταθέτουν στην αστυνομία και λίγο πριν φτάσει για να τον συλλάβουν, τον ενημερώνουν εκείνοι, τραβώντας τον videο…

Όπως έγινε και στην περίπτωση του Γουόρεν Μιλν, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές του Νιουκαστλ για τις… ορέξεις του αυτές, καθώς τις είχε απασχολήσει και το 2016 όμως είχε γλιτώσει την φυλακή.

Του είχε απαγορευτεί όμως να έχει οποιαδήποτε επαφή με παιδιά κάτω των 16 ετών… Δεν μπόρεσε όμως να συγκρατηθεί και ήρθε σε επικοινωνία με τουλάχιστον 4 διαφορετικά κορίτσια, κάτι που τον οδήγησε εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες.

Μάλιστα, όταν η συγκεκριμένη ομάδα έκανε την εμφάνισή της στο σπίτι του, εκείνος άνοιξε φορώντας τις πιτζάμες του, η οποία είχαν την στολή του Batman.

Φυσικά αρνήθηκε τα πάντα, η μητέρα του προσπάθησε να τον υπερασπιστεί, αλλά η φωνή του πατέρα του από μέσα, ο οποίους ακούστηκε να λέει «όχι, πάλι» δείχνει οτι όλοι γνώριζαν οτι συνέχιζε να υποκύπτει στο πάθος του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παιδόφιλος συλλαμβάνεται φορώντας στολή του Batman!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: