Η οικοδόμηση του Τείχους του Βερολίνου των κομμουνιστών και η διάλυση της Γερμανίας ως έθνος (Βίντεο)
Η οικοδόμηση του Τείχους του Βερολίνου των κομμουνιστών και η διάλυση της Γερμανίας ως έθνος και επιμένουν 70 χρονιά μετά να λένε οτι οι κακοί ναζι επιβάλουν μετρά(Βίντεο)

Δραματοποιημένο ντοκυμανταίρ για το πώς χτίστηκε το Τείχος της Ντροπής των Κομμουνιστών, στην Ανατολική Γερμανία, και επιμένουν 70 χρονιά μετά να λένε οτι οι κακοί ναζι επιβάλουν μετρά όταν όλη η Γερμανία πέρασε στους νικημένους( μασόνους)! για τέτοια αμορφωσιά μιλάμε , καλά οι άλλοι τους λένε ψέμματα περί "κακών ναζι που επιβάλουν" μετρά, αυτοι δεν βλέπουν τα αυτονόητα?

Και η Μέρκελ ειναι κομμουνίστρια κόρη Εβραίου γιατι επι χρονιά την παρουσιάζουν ως ναζι?αυτο ειναι το μασονικό δόγμα οι κακοί ηταν οι ναζι ενώ οι Εβραίοι προκάλεσαν τον δεύτερο παγκόσμιο κατα της Γερμανίας που ελευθερώθηκε απο τα εβραϊκά δεσμά ! έφτιαξαν Τείχος αφού πρώτα δολοφόνησαν εκατομμύρια άμαχους έκαναν πραγματικό ολοκαύτωμα και βίασαν εκατομμύρια Γερμανίδες με Μογγόλους κομμουνιστές για να βγουν οι διανοητικά κατώτεροι αριστεροί οπως και έγινε,καθώς η Γερμανία ηταν η μονή χώρα με την πιο καθαρή καυκάσια φυλή έως το 1945, τα ίδια είχαν κάνει κάποτε και στην Ελλάδα με τις μογγολικές εισβολές ,αυτα ειναι αυτονόητα που όμως η εβραιοαποβλακωμένη μάζα αγνοεί και πολλοί λόγο οτι υστερούν νοητικά θα σε πουν και φασίστα αν τους πεις τα αυτονόητα, ειδικά όσοι έχουν "μολυνθεί" απο κομμουνιστές .

9 Νοεμβρίου του 1989, άρχισε η πτώση του Τείχους που κρατούσε φυλακισμένους τους κατοίκους του Ανατολικού Βερολίνου.Μάλιστα το χαρακτήριζαν "αντιφασιστικό" και βράβευαν όσους στρατιώτες σκότωναν αυτούς που προσπαθούσαν να ξεφύγουν.

To Τείχος του Βερολίνου (γερμ. Berliner Mauer), ήταν μέρος των ενδογερμανικών συνόρων, δηλ. των συνόρων που χώριζαν τη Γερμανία σε δύο κράτη, στην περιοχή του Βερολίνου.

Από την ανέγερσή του στις 13 Αυγούστου 1961 μέχρι την πτώση του στις 9 Νοεμβρίου 1989 χώριζε το Δυτικό Βερολίνο από το Ανατολικό και τη γύρω περιοχή της Ανατολικής Γερμανίας.

Υπήρξε το γνωστότερο σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου και της διαίρεσης της Γερμανίας, ως επιστέγασμα του αποκλεισμού του Βερολίνου που είχε αρχίσει το 1948.

Κατά την προσπάθειά τους να περάσουν στο Δυτικό Βερολίνο μέσα από τις καλά φρουρούμενες συνοριακές εγκαταστάσεις του Τείχους θανατώθηκαν τουλάχιστον 86 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και 2 Έλληνες, από βίαιες ενέργειες των ανατολικογερμανικών δυνάμεων ασφάλειας. Άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 238 προσμετρώντας και τα ατυχήματα, θύματα των οποίων τελικά κατέληξαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications