29 Νοε 2017

Νέο προπαγανδιστικό βίντεο του ISIS: Ανήλικα αγόρια κόβουν με χατζάρες χέρια και κεφάλι «κατασκόπου»!

Νέο προπαγανδιστικό βίντεο του ISIS: Ανήλικα αγόρια κόβουν με χατζάρες χέρια και κεφάλι «κατασκόπου»!

Στην δημοσιότητα δόθηκε άλλο ένα φρικιαστικό προπαγανδιστικό βίντεο από το αυτοαποκαλούμενο «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS) με πρωταγωνιστές ανήλικους τζιχαντιστές να ακρωτηριάζουν και στην συνέχεια αποκεφαλίζουν έναν αιχμάλωτο κάπου στη μεθόριο Αφγανιστάν-Πακιστάν.

Στο αποκρουστικό βίντεο συνολικής διάρκειας οκτώ λεπτών διακρίνεται ένα παιδί, όχι μεγαλύτερο από δέκα ετών, με στολή παραλλαγής να πατά το κομμένο κεφάλι του θύματος και να απειλεί με θάνατο όσους προδίδουν τις κινήσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης στους εχθρούς της.

Το αγόρι, που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές, μετείχε στην εκτέλεση του αιχμαλώτου, που είχε καταδικαστεί για «κατασκοπεία». Φορώντας πορτοκαλί στολή, που παραπέμπει σε εκείνη που φορούν οι κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο, ο Αφγανός άνδρας υπέστη φρικτά βασανιστήρια στα χέρια των τρομοκρατών, που τον ανέκριναν.

Στην αρχή τον έδεσαν από τα χέρια σε δύο δέντρα και τον ανάγκασαν να «ομολογήσει». Στη συνέχεια δύο έφηβοι, όπως φαίνεται, τζιχαντιστές προχώρησαν μπροστά και του έκοψαν τα χέρια με σπαθιά.

Ο ένας απ’ αυτούς ανέλαβε μετά να τον αποκεφαλίσει μ’ ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ενώ το φανατισμένο αγόρι πάτησε στο κεφάλι του κι άρχισε το παραλήρημα με τις απειλές.

Οι τζιχαντιστές λένε ότι το θύμα έδωσε πληροφορίες για το ISIS στον Πακιστανικό στρατό και τις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Κι υποστηρίζουν ότι οι ανήλικοι δήμιοί του έχασαν τους γονείς τους σε αεροπορικές επιθέσεις.

pronews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέο προπαγανδιστικό βίντεο του ISIS: Ανήλικα αγόρια κόβουν με χατζάρες χέρια και κεφάλι «κατασκόπου»!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications