Ο LARRY SILVERSTEIN ΘΑ ΛΆΒΕΙ ΆΛΛΑ 95 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  9/11!!
Ο LARRY SILVERSTEIN ΘΑ ΛΆΒΕΙ ΆΛΛΑ 95 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  9/11!!

Ο "τυχερός" απο αυτη την υπόθεση με τις τρομακτικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, ειναι ο Larry Silverstein που ηταν ο υπεύθυνος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Ο Larry Silverstein θα λάβει ένα ακόμα μεγάλο πόσο αυτή την εβδομάδα των 95 εκατομμυρίων δολαρίων με δικαστική απόφαση απο την United Continental Holdings και την American Airlines.

Ο ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 13 ΧΡΌΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΏΝ ΔΙΑΜΑΧΏΝ

Η απόφαση ήρθε την Τρίτη στο Μανχάταν με το "επαρχιακό Δικαστήριο" των ΗΠΑ και ο συμβιβασμός έρχεται μετά από 13 έτη δικαστικών διαμαχών στα δικαστήρια.Η CBS ΑΝΈΦΕΡΕ: "Το κράτος και οι επτά ασφαλιστές έχουν φτάσει σε μια συμφωνία που εξασφαλίζει περισσότερα από 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια για χρηματοδότηση ανοικοδόμησης του σημείου μηδέν.

Περίπου 2,55 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη καταβληθεί από δύο ασφαλιστές εταιρίες από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2001,μετα τις επιθέσεις που κατέστρεψαν τους δίδυμους πύργους.
Οι υπόλοιποι ασφαλιστές συμφώνησαν να πληρώσουν 2 δισεκατομμύρια δολάρια και να εγκαταλείψουν αρκετές δικαστικές μάχες το ποσό που οφείλουν στην ασφάλιση πάρα να αντικαταστήσουν το εμπορικό κέντρο.

Ο Silverstein είχε υπογράψει μίσθωση για 99 χρόνια στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου μόνο δύο μήνες πριν από την τρομοκρατική επίθεση και είχε λάβει 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια από αγωγές.

Το 2007 αναφέρθηκε ότι επτά ασφαλιστές και το κράτος είχαν δώσει 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανοικοδόμηση του εδάφους μηδέν. Οι υπόλοιποι ασφαλιστές συμφώνησαν να πληρώσουν 2 δισεκατομμύρια δολάρια μετα απο δικαστικούς αγώνες έτσι ώστε να αντικατασταθεί το εμπορικό κέντρο.

Ο ΠΎΡΓΟΣ 7 ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΤΈΡΡΕΥΣΕ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!!!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μόνο δύο δίδυμοι πύργοι έπεσαν εκείνη τη μέρα στη Νέα Υόρκη. Ο Πύργος 7, που ήταν ένα κτίριο 47 ορόφων επίσης κατέρρευσε (!). Και αποσιωπάται σκόπιμα απο τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και από τότε σπάνια αναφέρθηκε. Ο πύργος 7 δεν είχε πληγεί από αεροπλάνο, αλλά κατέρρευσε μόνος του(?).Η κυβερνητική υπηρεσία που διερεύνησε την κατάρρευση του πύργου δήλωσε ότι κατέρρευσε εξαιτίας της "αποτυχίας" μιας δοκού στήριξης!και αλλα τέτοια χαζά!

ΤΑ ΚΥΡΙΌΤΕΡΑ ΜΈΣΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ ΑΝΈΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ WTC7 ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ!!!
Τα Κύρια μέσα ενημέρωσης που όλοι ξέρουν που ανήκουν και απο που παίρνουν εντολες , όπως το FOX, το MSNBC, το BBC και το CNN, ανέφεραν την κατάρρευση του WTC7 (7 World Trade Center) προτού γίνει η κατάρρευση του, πράγμα που υποδηλώνει ότι υπήρξε ενημέρωση τι θα πουν αλλα άργησαν να το κατεδαφίσουν! οι ίδιοι που ειναι πίσω απο τα "έγκυρα μέσα" ,τα τελευταία χρονιά έχουν και ειδικές ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο να βγάζουν ως "θεωρίες συνωμοσίας" οτι αλήθεια βγαίνει απο ανεξάρτητες πήγες!

2.300 ΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΕΣ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΌΤΙ Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΕΊΝΑΙ ΨΕΥΔΉΣ...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ... Δείτε πως έπεσε το κτίριο 7 , αν δεν ειναι αυτη ελεγχόμενη κατεδάφιση τοτε τι ειναι?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications