Φρίκη στο Άργος! 46χρονος Ασ@λγούσε σε 5χρονο Αγοpάκι
Φρίκη στο Άργος! 46χρονος Ασ@λγούσε σε 5χρονο Αγοpάκι

Σοκαρισμένοι η τοπική κοινωνία στο Άργος. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μπροστά σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αν μη τι άλλο αηδία και φρίκη, βρέθηκε τόσο η κλειστή κοινωνία του Άργους όσο και ευρύτερα το πανελλήνιο.

Ειδικότερα, βαρύτατες ποινές επιβλήθηκαν σε 46χρονο Έλληνα κάτοικο της περιοχής που κοιμόταν γ@@@ός μαζί με ένα αγοράκι μόλις 5 χρόνων από τη Ρουμανία, στο οποίο ασ@λγούσε και το φωτογράφιζε εν γνώσει των γονέων του προσφέροντάς τους… τρόφιμα ως αντάλλαγμα!

Όπως είναι επόμενο, βέβαια, το ζευγάρι καταδικάστηκε και τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο 46χρονος άντρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας.

Σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι γονείς του 5χρονου, ένας 29χρονος και μια 30χρονη, που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια.

Και οι τρεις επέστρεψαν στις φυλακές όπου ήδη κρατούνταν. Καμάρωνε για το κατόρθωμά του Η συνταρακτική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας μαρτυρίες ότι ο 46χρονος έδειχνε δημόσια γ@@@ς φωτογραφίες του με το παιδάκι σε μια καφετέρια στο Ναύπλιο… καμαρώνοντας μάλιστα για όσα έκανε.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε πράγματι τις γ@@@ς φωτογραφίες του 5χρονου…

pagelife.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications