Άδωνις για Τσίπρα: Δεν υπάρχει ο άνθρωπος- Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στον πλανήτη
Άδωνις για Τσίπρα: Δεν υπάρχει ο άνθρωπος- Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στον πλανήτη

Ο Τσίπρας είναι μάγος! Μόνο ένας μάγος μπορεί να βγαίνει και να λέει στον ελληνικό λαό, ‘πετύχαμε υπεραπόδοση’, όταν έχει πέσει έξω τουλάχιστον 1% από τον προϋπολογισμό που έχει ψηφίσει στη Βουλή», ανέφερε μιλώντας στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

«Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στον πλανήτη! Δεν υπάρχει ο άνθρωπος! Είναι εκτός πάσης λογικής», είπε ο κ. Γεωργιάδης και κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να εξηγήσει, πώς γίνεται ταυτόχρονα να έχει πέσει το οικονομικό επιτελείο στις προβλέψεις του και ταυτόχρονα να υπάρχει υπεραπόδοση.

«Eκανε το διάγγελμα για να καλύψει όσα αποκαλύπτονται για τη πώληση πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία»

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο πρωθυπουργός έκανε το διάγγελμα για να καλύψει όσα αποκαλύπτονται σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, καθώς έγγραφα «αποδεικνύουν ότι οι Σαουδάραβες δηλώνουν πλήρη άγνοια για τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση και με αφορμή την τροπολογία για τη μείωση του συντελεστή του ειδικού φόρου διαφημίσεων των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και για το νομοσχέδιο για τα παίγνια: «Όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έφερε την πώληση του ΟΠΑΠ στο σχήμα που σήμερα τον έχει, εσείς κύριε Τσακαλώτο και όλοι οι υπόλοιποι φωνάζατε ‘ξεπούλημα’!

Αν εσείς δεν θέλατε την πώληση, τι καλύτερο – να μην φέρετε τη σημερινή ρύθμιση, και η εταιρεία να συνεχίζει να χάνει τα λεφτά της και να αναγκαστεί να φύγει!», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Όσο για την τροπολογία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής για τη μείωση του φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων, είπε ότι «αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε τη ΝΔ ότι είναι όργανο των καναλαρχών και δεν επιβάλλει τον φόρο, σήμερα κόβει τον φόρο και αφήνει μόνο ένα 5% για τα μάτια του κόσμου, και δεν ζητάει ένα συγγνώμη για όσα έλεγε σε βάρος της κυβέρνησης Σαμαρά».

«Καλώς βγάζετε το φόρο που δεν έπρεπε να μπει στα κανάλια, αλλά να ξέρει και ο ελληνικός λαός, πόσο ψεύτες και υποκριτές είστε», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Το κοινωνικό μέρισμα δεν αφορά σε καμμία περίπτωση στην μεσαία τάξη αφού η μεσαία τάξη έχει συνήθως ακίνητη περιουσία άνω του ορίου των 180,000 ευρώ. Το σκεπτικό του να μην δίνει στην μεσαία τάξη αλλά μόνο να παίρνει από αυτήν είναι ότι η μεσαία τάξη είναι σήμερα στην πλειοψηφία της δεξιά, ενώ για τους αριστερούς της μεσαίας τάξης υπάρχουν άλλα κανάλια να ωφεληθούν από την αριστερή κυβέρνηση.

Το κοινωνικό μέρισμα πηγαίνει σε αυτούς στους οποίους ελπίζει να τον ψηφίσουν δηλαδή στους ελληνοποιημένους ξένους με δικαίωμα ψήφου. Δίνει και στους συνταξιούχους αυτά που υποτίθεται τους χρωστάει η προηγούμενη κυβέρνηση με σκοπό να αποσπάσει ψήφους από την αντιπολίτευση.

Το ερώτημα είναι πού βρήκε τα λεφτά τη στιγμή που έχει πέσει έξω ο προϋπολογισμός της αριστερής κυβέρνησης αλλά και επιβράδυνε στα χρόνια διακυβέρνησής τους την ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σε σχέση με τον ρυθμό ανάκαμψης που είχε αμέσως πριν πάρει την εξουσία.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications