Το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη  ίσως δεν πρόκειται να επιστρέψει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα!
Το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη  ίσως δεν πρόκειται να επιστρέψει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα!

Πεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της είχε η Ειρήνη, το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνη στο Χόνγκ Κόνγκ.

Στην Αθήνα έφερνε το 19χρονο μοντέλο την κοκαΐνη !

Το Star αποκαλύπτει τη δραματική έκκληση του αστυνομικού πατέρα της προς το παιδί του.

Στο δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου του μοντέλου, Σάκη Κεχαγιόγλου, το τηλέφωνο χτυπά συνέχεια από ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδος και από το εξωτερικό που ζητούν να μάθουν νέα για την 19χρονη. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει τόσο με το νεαρό της ηλικίας της όσο και με το γεγονός ότι συνελήφθη και κρατείται σε μια ξένη χώρα, πολύ μακριά από την οικογένειά της.

Ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας τα πράγματα για την 19χρονη είναι πολύ δύσκολα, αφού θεωρείται ακατόρθωτο το να γυρίσει στην Ελλάδα και το πιο πιθανό είναι την ποινή της να την εκτίσει στο Χονγκ Κονγκ!

Δείτε παρακάτω την συνομιλία:

Μάλιστα οι ποινές για κατοχή ναρκωτικών στην Ασία είναι τόσο αυστηρές, που το πιθανότερο σενάριο είναι να της επιβληθούν ισόβια, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα! Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά αν πχ. είχε συλληφθεί στην Κίνα θα ερχόταν αντιμέτωπη με την θανατική ποινή!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications