Άγριο ξύλο και συλλήψεις έξω από σούπερ μάρκετ στα Γιάννενα
Άγριο ξύλο και συλλήψεις έξω από σούπερ μάρκετ στα Γιάννενα

Aπο νωρίς το πρωί εργαζόμενοι της πρώην «Καρυπίδης» βρίσκονται έξω απο το σούπερ μάρκετ In, περιφρουρώντας την απεργία στο κατάστημα, που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Οι ιδιοκτήτες του σούπερ μάρκετ ειδοποίησαν την αστυνομία και η ένταση λίγο αργότερα, όπως αποτυπώνεται στις επόμενες φωτογραφίες, χτύπησε κόκκινο.

Δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε συλλήψεις εργαζομένων αλλά και του προέδρου του Εγατικού Κέντρου Ιωαννίνων, Νίκου Εξαρχου, με τις φωνές και τις μάχες με αστυνομικούς να συνεχίζονται για ώρα.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν συγκεκντρωμένοι έξω απο το κατάστημα, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης ζήτησε απο τον υπουργό εσωτερικών Νίκο Τόσκα την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Με τον αγώνα τους να μετρά πολλούς μήνες οι εργαζόμενοι οικογενειάρχες στο σύνολό τους, απαιτούν όπως λένε να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον τους.

Ερώτηση για το θέμα προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατέθεσε το ΚΚΕ, ζητώντας «να σταματήσει η τρομοκρατία και οι διώξεις των εργαζόμενων στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης», στα Ιωάννινα και αλλού, που μεταβιβάστηκαν στην αλυσίδα Market In. Nα διασφαλιστεί το δικαίωμά τους στη δουλειά και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους».Πηγή: epirus-tv

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΥΓ Όσοι δεν κατάλαβαν τι παίζεται, ειναι υποκινούμενοι κομμουνιστές! γνωστό το κόλπο και παλιό μεταξύ άλλων! αυτα γίνονται όταν παίρνουν κομμουνιστες δούρειους ίππους στις δουλείες τους! αρχίζουν μετά τις απεργίες μέχρι να φαλιρίσει μια επιχείρηση! έτσι έκλεισαν και το μοναδικό(απο τα μεγάλα) ανεξάρτητο κανάλι ALTER (για αυτο και η εντολή απελευθέρωση των συλληφθέντων)... Τα σωματεία είχαν απαγορευτεί στην Γερμανία του Χίτλερ που είχε 0 ανεργία, ακριβώς για αυτο το λόγο κλείνουν επιχειρήσεις! για δείτε τι γίνεται μετά το Παπαδόπουλο στην Ελλάδα πόσες επιχειρήσεις και εργοστάσια έκλεισαν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications