Δείτε τη στολή…Superman που δημιούργησε η Ρωσία για άτρωτους στρατιώτες στα πεδία μάχης (βίντεο)
Δείτε τη στολή…Superman που δημιούργησε η Ρωσία για άτρωτους στρατιώτες στα πεδία μάχης (βίντεο)

Μια στολή που μετατρέπει τον τυπικό στρατιώτη σε… υπεράνθρωπο ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν Ρώσοι επιστήμονες, ως μέρος του νέου εξοπλισμού με τον οποίο θα εφοδιαστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Η στολή είναι φτιαγμένη από αραμιδικές ίνες και θα επιτρέπει στους στρατιώτες να περνούν ακόμα και μέσα από εκρήξεις σαν… κύριοι. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, το εξαιρετικά θερμοανθεκτικό υλικό αντέχει έως και 30 δευτερόλεπτα απευθειας επαφή με τις φλόγες και μπορεί να προσφέρει στους στρατιώτες του Πούτιν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης.

Η στολή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των δοκιμών και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα είναι έτοιμη για χρήση το 2020. Στο υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα, ένας άνδρας που φοράει την στολή περνάει μέσα από τις φλόγες σε ένα πεδίο δοκιμών και στέκεται σε απόσταση αναπνοής από μια έκρηξη, προστατευμένος από το εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά παράλληλα άνετο και εύκαμπτο υλικό της στολής του.

Η «στολή Superman» αποτελεί κομμάτι του εξοπλισμού Ratnik, με τον οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα εφοδιαστεί τα επόμενα χρόνια ο ρωσικός στρατός. Το ολοκληρωμένο «σύστημα μάχης» θα περιλαμβάνει εκτός από τη στολή και άλλα high tech εξαρτήματα, όπως κυάλια νυχτερινής όρασης, ενσωματωμένα συστήματα επικοινωνίας και άλλες συσκευές αναγνώρισης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications