Αμερικανικά ελικόπτερα διασώζουν τζιχαντιστές αλλα για τους αριστερούς  ειναι Χυδαία ρωσική προπαγάνδα!
Αμερικανικά ελικόπτερα να διασώζουν τζιχαντιστές ειναι γνωστό ποιοι ταΐζουν αυτα τα τέρατα! αλλα για τους αριστερούς  ειναι Χυδαία ρωσική προπαγάνδα!

Ενώ υπάρχουν ένα σορό στοιχειά ακόμα και βίντεο οτι πίσω απο το ISIS η αλλιως μουσουλμάνους κομμουνιστές ίδιους με τους απανταχού κομμουνιστές antifa και όταν λέμε ίδιοι εννοούμε ίδιες ράτσες! οτι τους ταΐζουν Αμερικανοί με όπλα και παίρνουν διαταγές απο Εβραίους,(Συνελήφθη ο αρχηγός της ISIS στη Λιβύη... Ισραηλινός υπήκοος, στέλεχος της Μοσάντ.) αυτο ηταν πάντα όλοι οι αντάρτες σε όλο τον κόσμο οι λεγόμενοι "επαναστάτες" δρούσαν για τους Εβραίους όσοι δεν ηταν οι ίδιοι Εβραίοι .

Τι μας λέει λοιπόν άλλη μια σελιδα του ΣΥΡΙΖΑ η www.tribune.gr και www.tsantiri.gr , πρόσφατα μάλιστα : πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ ομολογεί: Μαζί με Σ. Αραβία, Τουρκία και ΗΠΑ στηρίξαμε τρομοκράτες:

Η ρωσική προπαγάνδα ισχυρίζεται ότι αμερικανικά ελικόπτερα απομάκρυναν ξένους οπλαρχηγούς της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) από την πόλη Μαγιαντίν στην ανατολική Συρία, δύο εβδομάδες πριν την επιχείρηση του συριακού στρατού για την απελευθέρωσή της.

Αυτό μεταδίδει το ρωσικό δίκτυο Sputnik επικαλούμενο ως πηγές του κατοίκους της περιοχής.Η επιχείρηση για την απελευθέρωση της Μαγιαντίν -της τελευταίας πρωτεύουσας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία- ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 14 του ίδιου μήνα.

«Ένα αμερικανικό πολεμικό αεροσκάφος πραγματοποίησε ελιγμούς στην περιοχή Ράμπα, κοντά στη Μαγιαντίν (…) Όταν το αεροσκάφος εξαπέλυσε επίθεση, προσπαθήσαμε να κρυφτούμε και τότε είδαμε πολλά αμερικανικά ελικόπτερα. Ξένοι διοικητές του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονταν στο έδαφος, περιμένοντάς τα (…). Τα ελικόπτερα τους πήραν από τη Μαγιαντίν», δήλωσε ο 79χρονος Μουχάμαντ Άουαντ Χουσέιν, που έχει υπηρετήσει στον συριακό στρατό.

Η μόνη μαρτυρία που επικαλούνται οι Ρώσοι προέρχεται από έναν 79χρονο πρώην στρατιωτικό, δηλαδή άνθρωπο του καθεστώτος. Τον Σεπτέμβριο μια διπλωματική πηγή [δηλαδή η ρωσική προπαγάνδα] είχε δηλώσει στο Sputnik ότι περισσότεροι από 20 οπλαρχηγοί του Ισλαμικού Κράτους και άλλοι τρομοκράτες είχαν απομακρυνθεί τον προηγούμενο μήνα με ελικόπτερα της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας από τη Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ που μάχεται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ διέψευσε τις καταγγελίες αυτές. Οι Ρώσοι αντί να διαδίδουν τέτοια ψέμματα θα ήταν καλό κάποτε να δώσουν και καμία πειστική εξήγηση για το πώς συμμάχησαν με τον αρχιτζιχαντιστή Ερντογάν. Τους έριξε αεροπλάνο, δολοφονήθηκε ο Πρέσβης τους στην Άγκυρα από τζιχαντιστή σωματοφύλακά του Ερντογάν και οι Ρώσοι έχουν να λένε για τους Αμερικανούς.

Το Κρεμλίνο προφανώς θεωρεί ότι μπορεί να ψεύδεται παγκοσμίως με τον τρόπο που το κάνει στην εσωτερική κοινή του γνώμη.

Οι αριστεροκομμουνιστες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΉΣΙΜΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ηθοποιού και δραστήριας εαμίτισσας, Ολυμπίας Παπαδούκα, όταν στις αρχές του 1943 άρχισαν να γίνονταν ορατές οι γερμανικές προθέσεις, εμφανίστηκαν στους τοίχους της Αθήνας τα πρώτα συνθήματα «Σώστε τους Εβραίους –ΕΑΜ», με εντολή που έδωσε η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ και η ΚΕ του ΕΑΜ στην ημιπαράνομη οργάνωση των Καλλιτεχνών.... Ωραία , και στα σχολεια τους λένε για "ήρωες" της αντίστασης όταν το ΕΑΜ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ISIS τώρα στην Συριά!!

Μάλιστα πήραν και μισθούς που έσωσαν τους όμβριους απο τους 'κακούς ναζι' και "φασίστες Έλληνες" που ήδη απο το 1931 είδαν τον ύπουλο ρόλο των Οβριών στην Ελλαδα,και έκαναν επίθεση στην συνοικία Κάμπελ της Θεσσαλονίκης που ηταν γεμάτη μιάσματα όμβριους! την ίδια εποχή και στην Γερμανία πήγαν να πάρουν την εξουσία οι κομμουνιστές Εβραίοι αλλα δεν το πέτυχαν ,στην Ισπανία ήδη οι κομμουνιστες κατάσφαζαν εθνικιστές, στο Καύκασο γινόταν εθνοκάθαρση απο τον Στάλιν και στην Τουρκιά εθνοκάθαρση καυκάσιων επίσης απο όμβριους με Κεμάλ με στήριξη Στάλιν, που "τόλμησαν" να πάνε υπέρ της άγιας ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) πρώτος παγκόσμιος πόλεμος απο αριστερούς κατα της Γερμανίας, αργότερα το 1945 κατάσφαξαν σε όλη την Ελλάδα γνήσιους Έλληνες όταν ειχαν ελεύθερο το πεδίο(απο τους "κακούς ναζι" "κακοί άνθρωποι" οι ναζι άσχετα που ηταν καυκάσιοι !κάλοι ειναι μονο οι κομμουνιστές που δεν ειναι καν καυκάσιοι αλλα σημιτικές φυλές!) να δράσουν συν παιδομάζωμα .Οι αντικομμουνιστές ηταν και καυκάσιοι ετσι τους ξεχωρίζαν ...Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες και τους ναζι που λένε μέχρι σήμερα εννοούν την καυκάσια φυλή ανεξαρτήτου χωράς ..

Ο εμφύλιος ηταν μεταξύ Εβραιοκομμουνιστων και Ελλήνων!οτιδήποτε άλλο απο αυτο ειναι κομμουνιστική προπαγάνδα... Γέλιο προκαλεί όταν ακούς αριστερούς κομμουνιστες να δηλώνουν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων καυκάσιων που είχαν φυσική απέχθεια σε όμβριους διότι ειναι το κακό επι της Γης οχι να τους υπηρετούν!και να έχουν ως ιδεολογία το σχέδιο τους κατάληψης της εξουσίας όλου του πλανήτη! ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications