Συνελήφθη ο αρχηγός της ISIS στη Λιβύη... Ισραηλινός υπήκοος, στέλεχος της Μοσάντ.
Συνελήφθη ο αρχηγός της ISIS στη Λιβύη... Ισραηλινός υπήκοος, στέλεχος της Μοσάντ.

Σιγά την αποκάλυψη κι ομολογία. Εάν δεν ήθελαν οι Εβραίοι δεν θα υπήρχε ISIS.

Υπηρετούσε στη μυστική ομάδα δράσης της Jhazamoosad ηταν και ιμάμης τζαμιού,και ονομάζεται «Abu Hafs» και αποδείχθηκε μετά την έρευνα ότι κατέχει ισραηλινή υπηκοότητα με ψεύτικο όνομα(κλασική τακτική τους), το πραγματικό του όνομα είναι Benjamin Εφραίμ, και υπηρετούσε στην «μυστική» ομάδα της Μοσάντ, που ειδικεύονται στην κατασκοπεία στις αραβικές και ισλαμικές χώρες, όπως είπε το κανάλι του Λιβάνου. Το κανάλι του Λιβάνου, ανέφερε επίσης οτι οι αρχές της Λιβύης λένε ότι ο κατάσκοπος συμμετείχε σε μια τρομοκρατική οργάνωση στην Βεγγάζη και είχε διεισδύσει στην κοινωνία με το να γίνει ιμάμης σε τέμενος.

------

Νεότερα όσο άφορα το ISIS :Ο συριακός Στρατός, υποστηριζόμενος από τους συμμάχους του, πήρε τον έλεγχο του οικισμού Hameema που βρίσκεται στην συμβολή των πόλεων Χομς και Ντέιρ Ελ-Ζορ, το τελευταίο οχυρό του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους στην Συρία, προχωρώντας στα νότια σύνορα της πόλης.

«Υπήρξαν έντονες συγκρούσεις στα περίχωρα της Ντέιρ Ελ-Ζορ όπου μαχητές του Daesh [σ.σ. ISIS] χρησιμοποιούσαν βομβιστές αυτοκτονίας και αυτοκίνητα γέματα με εκρηκτικά για να αποτρέψουν την απελευθέρωση της Hameema», είπε.«Η ταυτόχρονη επίθεση από τρεις κατευθύνσεις σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους και την αραιότητα των κτιρίων έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιχείρηση του συριακού Στρατού καθώς οι ισλαμιστές αντάρτες δεν είχαν που να συγκεντρωθούν», προσέθεσε.

Ο Σύριος ταγματάρχης είπε επίσης ότι της επίθεσης είχε προηγηθεί κοινή επιχείρηση βομβαρδισμού από μαχητικά αεροσκάφη της Συρίας αλλά και της Ρωσίας. Η επανακατάληψη της Hameema, η οποία καλείται ως οι «νότιες πύλες» της Ντέιρ Ελ-Ζορ θα διευκολύνει σημαντικά την άρση της μακρόχρονης πολιορκίας αυτής της πόλης. Η Hameema ανοίγει επίσης το δρόμο προς τις πόλεις Abu Kamal και Mayadeen, οι οποίες επί του παρόντος χρησιμεύουν ως βάσεις του ISIS στην επαρχία της Ντέιρ Ελ-Ζορ, κοντά στα ιρακινά σύνορα.Μετά από έναν μεγάλο αριθμό νικών στην περιοχή επί του Daesh οι συριακές δυνάμεις έχουν επεκτείνει σημαντικά τον τομέα ελέγχου τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την Χομς που έχει καθαριστεί πλήρως από ισλαμιστές αντάρτες.

Το σχετικό βίντεο που λέει για την σύλληψη του πράκτορα της Μοσάντ, για μην νομίζουν "κάποιοι έξυπνοι" διάφορα,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! σε αυτές τις "έγκυρες πήγες" και στις ειδήσεις :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications