27 Αυγ 2017

Μάρτυρας από τα πύρινα μέτωπα της Ζακύνθου: «Θα καιγόμασταν ζωντανοί» (βίντεο)

Μάρτυρας από τα πύρινα μέτωπα της Ζακύνθου: «Θα καιγόμασταν ζωντανοί» (βίντεο)

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια μίας αυτόπτη μάρτυρα σε ένα από τα πολλά πύρινα μέτωπα της Ζακύνθου, που βρέθηκε εγκλωβισμένος στις φλόγες, στην περιοχή του μοναστηρίου του Αγίου Διονυσίου, κατά τη μεγάλη φωτιά της Αναφωνήτριας.

«Περάσαμε δίπλα από τη φωτιά, για μια στιγμή νομίσαμε ότι θα καιγόμασταν ζωντανοί» είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με ιστοσελίδα, εξηγώντας πώς τελικά η ίδια και όσοι ήταν μαζί της, καθώς και κάτοικοι της περιοχής, εγκλωβίστηκαν με τα οχήματά τους στο σημείο.

Από τον πύρινο κλοιό γλίτωσαν, όταν ελικόπτερο έκανε τρεις-τέσσερις ρίψεις νερού, δίνοντας την ευκαιρία στις επίγειες δυνάμεις -οι οποίες, όπως λέει, ήταν ολιγάριθμες, σε σχέση με την έκταση της φωτιάς- να ανοίξουν δρόμο και να τους απεγκλωβίσουν.

Η ίδια καταγγέλλει την έλλειψη εναέριων μέσων, αλλά και το γεγονός ότι το νησί -στο οποίο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν ξεσπάσει 76 φωτιές από την έναρξη του φετινού καλοκαιριού- δεν διαθέτει αντιπυρικές ζώνες.

Παράλληλα, τονίζει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρησμό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μάρτυρας από τα πύρινα μέτωπα της Ζακύνθου: «Θα καιγόμασταν ζωντανοί» (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: