26 Αυγ 2017

Nέο περιστατικό-Πανικός από φίδι μες στη θάλασσα-BINTEO

Nέο περιστατικό-Πανικός από φίδι μες στη θάλασσα-BINTEO

Πανικός στην παραλία του Σταυρό Ακρωτηρίου, όταν ένα φίδι μήκους μισού μέτρου εμφανίστηκε μέσα στη θάλασσα.

Το φίδι εντοπίστηκε από έναν Κύπριο λουόμενο ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε το μπάνιο του κοντά στην προβλήτα όπου δένουν οι βάρκες.
Αμέσως ενημέρωσε και καθώς, λόγω των ρηχών νερών, εκεί κολυμπούν και πολλά παιδιά, επικράτησε αναστάτωση και όλοι βγήκαν από το νερό.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Φραγκιουδάκη ο οποίος τράβηξε και το βίντεο που ακολουθεί, το φίδι έδειχνε φοβισμένο και φαίνεται πως προσπαθούσε να βγει στην παραλία, αλλά λόγω του κόσμου που υπήρχε εκεί, επέστρεφε στην θάλασσα.

Τελικά δυο λουόμενοι με κανό και απόχη, μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να το πιάσουν και να το βγάλουν στην παραλία όπου και το σκότωσαν.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, το φίδι πρέπει να έπεσε στο νερό από την απέναντι απόκρημνη ακτή, ενώ όπως ακούγεται και στο βίντεο, υπήρξε ανησυχία μήπως υπάρχουν και άλλα φίδια.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Nέο περιστατικό-Πανικός από φίδι μες στη θάλασσα-BINTEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: