Ένταση στην Ευελπίδων κατά τη μεταφορά του δολοφόνου στον ανακριτή – Ο πατέρας της Δώρας τον περίμενε: «Αλήτη, μου έφαγες το παιδί» (βίντεο)
 Ένταση στην Ευελπίδων κατά τη μεταφορά του δολοφόνου στον ανακριτή – Ο πατέρας της Δώρας τον περίμενε: «Αλήτη, μου έφαγες το παιδί» (βίντεο)

Ενταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου μεταφέρθηκε για ανάκριση ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη.

Εκεί είχε συγκεντρωθεί κόσμος, που προπηλάκισε τον φονιά, ενώ ανάμεσά τους ήταν και ο πατέρας της άτυχης Δώρας. Μόλις είδε τον δολοφόνο του παιδιού του, άρχισε να φωνάζει «Μου σκότωσες το παιδί», ενώ ο κόσμος πλάι του έβριζε τον 58χρονο αποκαλώντας τον «ξεφτίλα» και «αλήτη».

Οι αστυνομικοί πήραν κατά μέρος τον πατέρα ώστε να αποτρέψουν τυχόν επίθεση προς τον δολοφόνο, τον οποίο έβαλαν τρέχοντας μέσα στο κτήριο της Ευελπίδων.

Πατέρας ενός παιδιού φέρεται να είναι ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη Σ.Ε., ο οποίος μάλιστα ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε φυλακιστεί στο παρελθόν δύο φορές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος βρισκόταν στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, όταν είδε την άτυχη Δώρα στο μνήμα του φίλου της, και σκέφτηκε να της αρπάξει την τσάντα που κρατούσε.

Θρασύς, όπως τον περιέγραψαν γνωστοί και γείτονές του, ο 58χρονος σεσημασμένος, θεώρησε εύκολη υπόθεση την επίθεση στην 30χρονη κοπέλα και όρμησε επάνω της αρπάζοντάς της την τσάντα.

Η Δώρα όμως, κοπέλα που το ‘λέγε η καρδιά της, δεν άφηνε την τσάντα της από το χέρι, ταλαιπωρώντας τον 58χρονο άνδρα. Αμέσως εκείνος, με τον σουγιά που είχε στα χέρια του, τις έφερε πολλαπλές μαχαιριές σκοτώνοντας την και αρπάζοντας τελικά την τσάντα. Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τον 58χρονο δράστη, πρόκειται για έναν άνθρωπο βίαιο που ζούσε μέσα στην παρανομία και το έγκλημα και ο οποίος έχει κάνει ξανά φυλακή δύο φορές για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications