Η στιγμή της εισβολής σε πολυκατάστημα για τη Black Friday –  σαν πρόβατα για σφαγή τρέχουν ν' προλάβουν [vids]
Η στιγμή της εισβολής σε πολυκατάστημα για τη Black Friday –  σαν πρόβατα για σφαγή τρέχουν ν' προλάβουν [vids]

Σιγά της εκπτώσεις που κάνουν, κοροϊδεύουν των κόσμο με την Μάυρη Παρασκευή...Ξευτελίζουν τους ανθρώπους και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια..... σαν πρόβατα για σφαγή τρέχουν να προλάβουν να αγοράσουν!!!

Η Black Friday έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στη Θεσσαλονίκη. Οι πόρτες ανοίγουν και τα όσα ακολουθούν προκαλούν εντύπωση…

H Black Friday έφτασε ξανά στη Θεσσαλονίκη και οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε μεγάλα πολυκαταστήματα όταν άνοιξαν κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Από τα ξημερώματα, κυρίως νεαρά άτομα, στήθηκαν στην ουρά έξω από μεγάλα καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, για τις εκπτώσεις της Black Friday.

Οι ουρές σχηματίστηκαν από πολύ νωρίς και τα άτομα περίμεναν να ανοίξουν οι πόρτες των καταστημάτων στις 08.00 το πρωί, προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή. Μάλιστα, όταν άνοιξε μεγάλο πολυκατάστημα στο κέντρο της πόλης, οι συγκεντρωμένοι καταναλωτές άρχισαν να χειροκροτούν και στη συνέχεια να σπρώχνονται για να περάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα ενδότερα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και φέτος ανάμεσα στους καταναλωτές που έσπευσαν στα εμπορικά καταστήματα, είναι και μικροί μαθητές. Την τιμητική τους έχουν κυρίως τα ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και προϊοντα gaming. Δείτε τι συνέβη στο επόμενο βίντεο όταν άνοιξε γνωστό πολυκατάστημα…

Σπρωξίματα στην είσοδο καταστήματος :

Θεσσαλονίκη: Ουρές στα καταστήματα πριν ξημερώσει Από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη ή για την ακρίβεια πριν καν ξημερώσει είχαν σχηματιστεί ουρές σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών λόγω Black Friday. Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να… πετύχουν τις προσφορές στην αρχή τους και πριν κάποια προϊόντα εξαντληθούν και έτσι στήθηκαν από τις 04:00 στη σειρά έξω από τα καταστήματα.

Δείτε σκηνές χάους που έχουν συνδεθεί με αυτή την ημέρα στο εξωτερικό :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications