1 Οκτ 2017

Συμμαθήτρια του Ομπάμα αποκαλύπτει τα πάντα!

Συμμαθήτρια του Ομπάμα αποκαλύπτει τα πάντα!

Όλο και περισσότερα αποκαλύπτονται για το παρελθόν του Ομπάμα τώρα που είναι πλέον πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Mia Marie Pope, η οποία ήταν φίλη στο γυμνάσιο με τον Ομπάμα (τον τότε Barry Soetoro) στην Χαβάη τη δεκαετία του '70, αναφέρει ότι ο Ομπάμα αυτοπροσδιοριζόταν ως ξένος στο γυμνάσιο και ήταν γνωστός ως ένας ομοφυλόφιλος καπνιστής κρακ.

Η Mia Marie Pope έκανε παρέα με τον Ομπάμα ανάμεσα στο 1977-1979 στη Χαβάη. Ισχυρίζεται στη συνέντευξή της, ότι ακόμα και τότε, ήταν ένας καταναγκαστικός παθολογικός ψεύτης κι αναφέρεται σ' αυτόν χαρακτηρίζοντάς τον "κλινικά παράφρονα".

Δήλωσε μάλιστα ότι, όχι μόνο είχε τη συνήθεια της χρήσης ναρκωτικών, αλλά αντάλασσε σ@ξ για ναρκωτικά με έναν ομοφυλόφιλο έμπορο ναρκωτικών που ονομαζόταν "gay-Ray." Αποκαλύπτει στο βίντεο τι περιέχουν τα σφραγισμένα αρχεία της ζωής του Ομπάμα και τους λόγους για τους οποίους ο "λακές Barry" δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν.

Η Pope κατέστησε σαφές ότι αν δεν πίστευε ότι ο Ομπάμα κυριολεκτικά καταστρέφει την Αμερική, δεν θα ακούγαμε τίποτα από αυτήν και ότι δεν έχει καμιά πολιτική βλέψη.

Η Mia έχει επίσης ένα μήνυμα για τον στρατό, τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και για το λαό, θυμίζοντας στον Αμερικανικό λαό ότι αυτοί είναι το αφετνικό επειδή πληρώνουν τους λογαριασμούς στην Ουάσιγκτον και αυτό το μήνυμα είναι "να μην συμμορφώνονται." Η Mia πιστεύει ότι το μήνυμα αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για να πάρει ο λαός πίσω την Αμερική.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συμμαθήτρια του Ομπάμα αποκαλύπτει τα πάντα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications