Αυτή η είδηση δεν θα παίξει πουθενά Βιέννη: Νεκρή 19χρονη μετά τη λήψη δεύτερης δόσης του εμβολίου HPV  (Gardasil )
Αυτή η είδηση δεν θα παίξει πουθενά Βιέννη: Νεκρή 19χρονη μετά τη λήψη δεύτερης δόσης του εμβολίου HPV  (Gardasil )

Αυτή η είδηση δεν μπήκε σε ιστοσελίδες που επι ένα μηνά λένε: Μεγάλη επιδημική έξαρση της ιλαράς στην Ελλάδα με τουλάχιστον 100 κρούσματα το 4μηνο! που μέσα σε λίγες μέρες έγιναν 300! Ξανά επανήλθαν μετά 4-5 μέρες : «Συναγερμός» για την ιλαρά: Πάνω από 300 τα κρούσματα στη χώρα μας! τελικά κάπου έχασαν την μπάλα και δεν λένε τον ίδιο αριθμό όλοι! με στόχο τους αντιεμβολιαστές! Ξανά επανήλθαν αυτές τις μέρες με απευθείας επίθεση στους αντιεμβολιαστές !! αυτές ειναι οι δηθεν "έγκυρες πήγες" που διαβάζει ο όχλος και προωθεί το σύστημα!( 300 στα 10,75 εκατομμύρια!(χωρίς του λαθρο) δηλαδή τίποτα!η "επιδημία" που ειναι?) ακολουθεί άρθρο απο κάποιον που έχει γίνει στόχος:

"Θυσία στον Μολώχ"... τόσοι νέοι άνθρωποι..

Μια εφηβη πέθανε στον υπνο της (3 βδομάδες) μετά τη χορήγηση δόσης εμβολίου για τον HPV (Ιος Θηλωμάτων). Η νεαρή κοπέλα απο τη Βιέννη κατέληξε απο αναπνευστική ανεπάρκεια και ο ιατροδιακστης που τη εξέτασε έδειξε το συγκεκριμένο εμβόλιο ως υπεύθυνο για το θάνατο της. Αυτο δεν ειναι το μόνο,τυχαιο και περιστασιακό επεισόδιο θανάτου ή βλάβης μόνιμης σε νεαρά ατομα που έχουν λαβει το εμβολιο αυτό.

Πλέων υπάρχει μια μεγάλη διαμαχη αναμεσα στους "υπερασπιστές & αντιφρονούντες" των εμβολιασμών..

Επιφανείς επιστήμονες οπως ο Dr.Duesberg και η αληθινή ιστορία της ιατρικής φανερώνουν πως, η απομακρυνση των πλειστων λοιμωδων ασθενειών ηταν θεμα κοινωνικο-οικονομικής εξελιξης-διαφοροποιησης και ανορθωσης καθώς επίσης οι αλλαγες στις διατροφικές συνηθειες και συνθήκες γενικευμένης υγιεινής.

Δυστυχως μεχρι που η Αληθεια να εγκυψει και να "δεσει" τα κορδόνια της ..το ψέμα εχει κανει ηδη το γυρο του κόσμου. Το ερωτημα τιθεται ΓΙΑΤΙ τετοια νεα δεν τα " ερευνουν" οι "ειδικοι" επι παντος επιστητου-εντολοδοχοι αυτων που ειναι οι αληθινοί απατεωνες και κινδυνος για τη δημοσια υγεια-,εκεινοι που εχουν απο τα ανωτερα δικαστηρια ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ πολλακις και ποικιλοτροπως,για ΑΠΑΤΗ και ΚΙΝΔΥΝΟ για το δημοσιο συμφέρον..

Εκεινοι που δημιουργούν ορδες σκευασμάτων και παρα-σκευασματων με σκοπο το χρηματισμο, κερδος ανυποφορο,επιπολασμο ασθενειων και παραταση νοσων και δημιουργια ισως καινούργιων με περαιτέρω συζευξη πιοτερης εξαρτησης και αχαλίνωτης πλέον καταστροφικής υποσκελισης της ανθρωπινής υγειας..

Η Σιωπη σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι "χρυσός" ..ουτε μεγαλοπρεπεια ..συνιστα αδιαφορια,εγκληματική συνειδηση και απαξιωση του ανθρωπου.. Εμεις δεν θα σας πουμε ποιος εχει το "δικιο"..ποιος εχει "λαθος".. Εμεις απλα ..δυκνειουμε την Οδο γαι εξορθολογισμενη σκέψη και εντρύφηση..Δεν επιθυμούμε απλα να ακολουθήσει κάποιος τα "λεγόμενα" μας a priori..Διακαης πόθος ειναι ο καθεις εξ'ύμων να γινει μια ΟΡΘΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΑ σκεπτόμενη προσωπικοτητα και υπόσταση με δικό του καθαρά, τρόπο και μορφη υπόστασης.

Ας το πράξουμε αυτο ,ακόμη αρχίζοντας απο τα ..κακώς κείμενα για να δούμε επιτελούς και τα Καλα Νέα για τη ζωη μας! Ας μη υπάρχει ουδείς φόβος για οτι μπορεί να υποκινείται και να διαπομπευεται υποχθόνια ή παρασκηνιακά..Για οτιδήποτε "σερβίρεται " ως "αυθεντία" και χωρις αμφισβήτηση, έγκριτη "ερευνά"..

Στον απολυτο Έλεγχο ολων ..ειναι Εκείνος..ο Αέναος..Παντοκρατωρ και συνάμα Μεγαλοπρεπής Δημιουργός ..και Εκεινος έχει στο Σχεδιο Του ΗΔΗ προ-καθορισει τα μέλλοντα τοσο οσο τα παρελθοντα.. Εχετε Πίστη,Χαρά, Ευφροσύνη και Αισιοδοξία..Τα Καλύτερα βρισκονται μπροστά μας! Με εκτίμηση,

Κων/νος Μουρουτης....Απο ellaniapili

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications