2 Οκτ 2017

ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

Συνέβη ένα πολύ περίεργο φαινόμενο ανάμεσα σε 2 ουρανοξύστες εμφανίζονταν αστραπές στη συγκεκριμένοι τοποθεσία σαν να υπήρχε μια ενεργειακή αλληλοσύνδεση αγνώστου ισχίου και προελεύσεως. Στην συνεχεία εμφανίστηκε μια αιωρούμενη φιγούρα στον αέρα που προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Κάποιος απλός παρατηρητής αυτών των περίεργων φαινομένων θα θεωρήσει πώς πρόκειται για ένα ηλεκτρομαγνητικό σόου που μάλλον έχει σκοπό να τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή από αλλά πάλι σημαντικά γεγονότα.

Το ενδιαφέρον είναι πώς το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά στο ίδιο μέρος προκαλώντας μάλιστα και έναν χαρακτηριστικό θόρυβο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το σημείο στον αέρα και το χαρακτηριστικό είναι πώς μετά από αυτές τις περίεργες εμφανίσεις έχουμε περίεργα φαινόμενα σε πολλά αεροδρόμια όπως το Φρανκφούρτης, Μελβούρνης, Σιγκαπούρης, Ζυρίχης και λοιπά. Ενώ σημειώνεται μπλοκαρίζονταν λειτουργίες ηλεκτρονικών υπολογιστών και Laptops.

Όπως αποδεικνύεται πίσω από τα περίεργα γεγονότα και φαινόμενα βρίσκεται η εταιρία Amadeus.

Τι είναι αυτή η Amadeus, η Amadeus είναι μια μεγάλη εταιρία τεχνολογικών εφαρμογών που είναι υπεύθυνη και ελέγχει όλα τα συστήματα των επικοινωνιών των αερογραμμών και των ταξιδιωτικών εταιριών σε όλο τον κόσμο.

Επίσης ελέγχει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα μεγάλα ξενοδοχεία και στις μεγάλες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Όλα αυτά πρέπει να έχουν σχέση με την δημιουργία ισχυρών ενεργειακών πεδίων στην ατμόσφαιρα και είναι πολύ πιθανόν σε συνεργασία με το HARPP να έχουν προκαλέσει τα τελευταία ισχυρά καιρικά φαινόμενα, τυφώνες και λοιπά με καταστρεπτικότατες συνέπιες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications