Όπου πάω αγαπάω! όταν η ζήλια γίνεται αρρώστια  VIDEO
Όπου πάω αγαπάω! όταν η ζήλια γίνεται αρρώστια  VIDEO

Μια καλή χρήση του ίντερνετ ειναι να βλέπεις αυτα που δεν μπορούσες να δεις τότε που έπαιζαν, λόγο οτι ήσουν απών και απο το ίντερνετ άλλα και απο την τηλεόραση που μετά το 2012 με 2014 έχει γίνει ενα αργαλειό προπαγάνδας και έχουν εκφυλιστεί τα πάντα, δεν αξίζει καν να βλέπεις ειδήσεις πόσο μάλλον σειρές κτλ. Πέρα απο μικρές εξαιρέσεις ειναι ελάχιστες όμως... Και έτσι βρήκαμε το παρακάτω βίντεο στο youtube σε πολλούς ίσως ειναι γνωστό λόγο οτι ειναι παλιο ,σε άλλους ειναι άγνωστο...

Η Παθολογική Ζήλια ειναι αρρώστια! λίγα λογία που βρήκαμε:

Η ζήλια είναι ένα αίσθημα που οι περισσότεροι άνθρωποι κάποια στιγμή νιώθουν στη ζωή τους και συνδέεται, συνήθως, με μια υπαρκτή ή φαντασιακή απειλή πως κάποιο άλλο άτομο έχει γίνει αποδέκτης του ενδιαφέροντος, της αγάπης ή του πόθου της ερωτικής του συντρόφου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα εξαιτίας αυτού. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις όπου η ζήλια μπορεί να προσλάβει πραγματικά καταστροφικές διαστάσεις.

Έχει διαπιστωθεί πως οι επιπτώσεις της ζήλιας στην κοινωνική ζωή του ατόμου είναι πολύ σοβαρές. Η διάλυση σημαντικών σχέσεων και γάμων είναι αρκετά συχνή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε επιθετική και βίαιη συμπεριφορά με θανατηφόρα κάποιες φορές κατάληξη. Οι διάφορες έρευνες γύρω από τη βίαιη συμπεριφορά ανδρών απέναντι σε γυναίκες δείχνουν πως ένα ποσοστό 25% περίπου οφείλεται σε ζήλια. Υπολογίζεται πως το ποσοστό αυτό είναι, στην πραγματικότητα, πολύ μεγαλύτερο.

Στις περιπτώσεις ύπαρξης βίαιης συμπεριφοράς με θανατηφόρα έκβαση, εκτός της παθολογικής ζήλιας, αναφέρεται ως αιτία και σοβαρή προβληματική αποχωρισμού. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως, τα περισσότερα άτομα που φθάνουν σε τόσο ακραίες εκδηλώσεις βίαιης συμπεριφοράς έχουν κάποια σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή ή/και είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications